Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Trónok harca a nyolcadik évaddal a finisbe ért, az utolsó széria ötödik részével pedig beütött a sorozat valaha volt legutáltabb epizódja. Szubjektív, hogy tetszett, vagy esetleg gyűlölted, az viszont objektív tény, hogy közel ötszázezren totálisan kiborultak tőle.

Valóban, az események felgyorsultak Westeroson, és a végjáték a karakterek helyett immár a fordulatokra összpontosít. Az elégedetlenkedés már a harmadik epizóddal megkezdődött, amit egyfelől alig lehetett látni a mindent beborító sötétség és hóvihar miatt, másfelől pedig az Éjkirályt az írók egy gyors fordulattal kiírták a létezésből.

Ez még hagyján, a bili akkor borult ki nagyon, amikor a legutóbbi részben Daenerys gondolt egyet, és felégette egész Királyvárat, annak ellenére, hogy az ellenség megadta magát. Vannak, akik azt mondják, ha egy néző nem látta jönni a pálfordulást, akkor az eddigi évadokat nem nézte elég figyelmesen, de sokan ragaszkodnak hozzá, hogy az egész fordulat égbekiáltóan hiteltelen, és hogy az írók agyontaposták kedvenc szereplőjüket.

Míg mások gondolkodtak, melyik oldalra álljanak, egy Dylan D. nevű gyerek a tettek mezejére lépett, és indított egy online petíciót annak érdekében, hogy az HBO forgassa újra az egész nyolcadik évadot.

Nem kis szám, de mivel a sorozatot több millióan nézik hétről hétre, a hangos elégedetlenek tömege még mindig a kisebbséget jelenti. Ha vége lesz a tévétörténelem legfontosabb sorozatának, mi is elmondjuk majd a véleményünket, addig is...

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.