Hamarosan egymásnak esik a floridai Miami Gardensben felállított ringben a visszavonult veretlen világbajnok, Floyd Mayweather és a milliós követőtáborral rendelkező youtuber, Logan Paul. Az esemény sportértéke erősen kétséges, az viszont betonbiztos, hogy a meccset nem a követők száma fogja eldönteni.

A mérkőzésre vasárnap kerül sor, a felvezető sajtóhakninak pedig most ismét volt egy kicsit kínos mozzanata. A múltkor mondjuk Logan Paul öccse, Jake Paul egy kicsit komolyabb hacacárét tudott csinálni, amikor ellopta Mayweather sapiját, ez a mostani pedig ahhoz képest csak egy lapos fing a tomboló szélben.

A nagyszájú youtuber belekötött Floyd Mayweatherbe, mokesszel és törött foggal távozott

Ennek nagyon fogsz örülni, ha úgy gondolod, hogy ezek a bohócok nevetségessé teszik az ökölvívást.

Mert Logan érthetően nem mer nagyon beleállni a visszavonult bajnokba, hiszen neki két nap múlva fel is kell állnia vele szemben, de azért próbálkozik ő is. Most például a szemben álló felek elkezdtek farkasszemet nézni, ahogy meccsek előtt illik, és ami elvégre is kötelező mozzanat, hogy a sajtósok tudjanak kattogtatni.

A dolog azért lett kínos, mert a két fél úgy gondolhatta, hogy aki előbb félrenéz, az a vesztes, ahogy a kutyáknál szokás, ezért biztos ami biztos alapon, durván beledermedtek a pózba mind a ketten. De annyira, hogy egy perc után már úgy nagyjából mindenki letojta őket, a kattintgatás elhalkult, és a megindult a kedélyes csevegés.

Majdnem másfél perc után jutott el végül Logal Paul agyáig, hogy ez már echte kínos, ezért végül ő lett a gyengébb kutya, na nem mintha ez egyetlen jelenlévőt is érdekelt volna addigra.

Ez is érdekelhet:

Most egy videóban láthatod Robbie Williamst hobóként és kopaszként

Régen láthattad a sztárt bármilyen formában, ezért ha bírod a csávót, most rögtön két verzióban is megkaphatod.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A magyar katonai akciósorozat nagy előzetesében nagyon megy a durrogtatás

Történelmi számsort húztak ki az ötös lottónál

További cikkeink a témában