A BalesetInfo közölte, hogy hétfő délután a Népszínház utcában összeütközött egy X5-ös BMW és egy rendőrségi Mercedes. Az előbbiben nem más ült, mint Pierre Woodman, közismert francia pornóproducer, -színész és -rendező, illetve két üdvöskéje.

A portál úgy tudja, hogy a rendőrautó a Blaha Lujza tér felé haladt, amikor a Kiss József utcából kikanyarodott elé egy német rendszámú BMW. Az ütközés előtt a Mercedes fényhídja működött, de a hangjelzés nem volt bekapcsolva, vagyis a rendőrautó nem használt megkülönböztető jelzést, a BMW-nek azonban mindenképpen elsőbbséget kellett volna adnia. A nagy erejű ütközés során az egyik rendőr keze megsérült, így őt, valamint a BMW egyik utasát, aki a helyszínen sokkos állapotba került, a mentők kórházba szállították.

Később nyert megerősítést, hogy az X5-öst a pornópápa vezette, aki mellett ott ült két pornószínésznő, művésznevükön Liz Ocean és Lola Heart.

Csak hogy senki ne sírjon a linkekért, innen és innen egészen messzire juthatsz.

Az esetről azóta maga Woodman is írt a Twitteren:

Némileg ironikusan leszögezte, hogy egészen jól indult számukra az év, és hogy a baleset során szegény Lola Heartnak megsérült a feje, de már kiengedték a kórházból. A kommentszekcióban Heart kisasszonynak címezve ezt írta: Egy igazi angyal vagy, de a Földön van rád szükségünk.

Azt nem tudjuk, hogy mikor jön ki a film, amit a baleset előtt a művésznők közreműködésével összehoztak, de ha a fenti linkeken elindulsz, biztosan hírt kapsz erről is előbb-utóbb.

(A főképen Pierre Woodman látható Viola Bailey (balra) és Cecilia de Lys (jobbra) társaságában; forrás: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Sólyomszem kritikus állapotban fekszik egy nevadai kórházban

Alig kezdődött meg az év, és már van is kiért aggódni.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában