A PlayStation 6 és az Xbox Series X utódjának megjelenése még odébb van, hiszen a kurrens konzolgeneráció legerősebb gépei alig két éve támadták be a boltokat.

Vannak azonban olyan gémerek is, akik már most azt találgatják, vajon hogy fognak kinézni a következő generációs asztali játékkonzolok. A Protect Your Bubble csapata nem akart saját kútfőből találgatni, inkább megetették a Sony, a Microsoft és a Nintendo eddigi gépeinek képeit egy mesterséges intelligenciával, amit utána megkértek, hogy tippelje meg, mi lesz a következő lépés.

Az eredménytől mi nem igazán vagyunk hasra esve, de lehet, hogy másnak viszont nagyon fog tetszeni. A megálmodott PlayStation 6 kinézete még elmegy, a kontroller viszont totális agyrém:

A következő Xbox dizájnja sem nevezhető épp forradalminak:

Bónuszként pedig itt a Nintendo Switch utódja, ami az MI szerint nagyobb lesz, mint az elődje. Tekintettel arra, hogy a Switch lényege épp a hordozhatóságában és a hibridségében rejlik, ez sem igazán értékelhető mutatvány.

Jó dolog ez a mesterséges intelligencia, de a formatervezést inkább továbbra is bízzuk szakemberekre! Mindenkinek jobb lesz úgy.

(forrás: IGN)

Ez is érdekelhet:

A Netflix már megint kihúzott a sárból valamit

Miután a streamingszolgáltató újra divatba hozta a Stranger Things egyik betétdalát, most egy másik alkotásnak is tett egy nagy szívességet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Most a görögöket bosszantotta fel a Netflix a homoszexuálisként ábrázolt Nagy Sándorral

Új előzetest kapott a film, melyben az USA egy polgárháború poklába süllyed

További cikkeink a témában