Tom Holland még csak 25 éves, de már a háta mögött tudhat olyan, a popkultúrában ikonikus szerepeket, mint Pókember vagy az Uncharted című kultikus videojáték-sorozat főhőse, Nathan Drake.

A srácnak az utóbbi években rendesen kilőtt az árfolyama, a GQ pedig a Pókember: Nincs hazaút közeledő premierdátumának apropóján csinált vele egy anyagot, melyben a szuperhősfilmben az oldalán szereplő ifjú színészeket is megszólaltatták.

Így került képbe Jacob Batalon is, aki a moziban Peter Parker legjobb karátját, Nedet játssza, és aki elmondta, hogy kollégája egy másik világhírű karakterrel kapcsolatban is komoly ambíciókkal rendelkezik. Igen, James Bondról van szó, Batalon pedig konkrétan ezt mondta Hollandról:

Sokat beszél arról, hogy szívesen lenne Bond. Nagyon sokat.

Amire korábban biztosan azt mondtuk volna, hogy a színész egészen egyszerűen túl fiatal a szerephez, de mivel Daniel Craig távozása után nagyon benne van egy komoly paradigmaváltás a szériában, jelenleg nemigen lehet kizárni semmit.

Te szívesen látnád a színészt a 007-es szerepében?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés