Pettyet eldurvult a választási hajrá Manhattan 12-es választási körzetében. Az 53 éves Mike Itkis, aki korábban a hadsereg kibervédelmi részlegén dolgozott, úgy gondolta, egy pornóvideó pont jó lesz arra, hogy javítson az esélyein Jerry Nadler ellen.

Mike fogta hát magát és fellőtt a netre egy 13 perces videót, melyben az látható, amint megmutatja a Nicole Sage művésznevű pornószínésznőnek, hogy miért is kellene rá szavazni. A klipecske még 2021-ben készült és három hónapja került fel a PornHubra, de csak most kapott nagyobb publicitást.

Ez még csak a bemelegítés

Tudjuk, hogy te nem nézel pornőt, de ha valamelyik haverodat mégis érdekelné a dolog, ő itt tud belepillantani a kampány kétségkívül legérdekesebb fordulatába.

Itkis egyébként magát introvertáltnak tartja, bár ez a megmozdulás ezt nemigen támasztja alá. A videó közzétételét azzal indokolta, hogy az egyik kampányígérete a szexmunka legalizálása a kerületben, ez a mutatvány pedig szerinte az elhivatottságát bizonyítja azok számára, akik eddig kételkedtek volna a szavahihetőségében.

Nos, az egészen biztos, hogy ha valamivel, Itkis elhivatottságával tutira nincsenek bajok.

Ez is érdekelhet:

A világ egyik legbevállalósabb pornósa csúnyán lesérült egy hétvégi videojátékos rendezvényen

Adriana Chechik biztosan nem emlékszik vissza jó szívvel a San Diego-i TwitchConra.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában