Adventi ünnep a Bazilikánál az év végéig, csokifesztivál, brazil filmnapok és más csemegék is várnak ránk a héten.

FitWeek – Fitnesztermek hete

Országos – december 2-ig – infó

Ha még nem gyúrtad magad acélosra, itt a remek alkalom, hogy nekivágj! A FitWeek egy hete alatt 1500 Ft-ért 150 termet látogathatsz végig. Ennyire olcsón még nem igazán kondiztál! A jeggyel minden termet egyszer kereshetsz fel, de annyira bőséges a választék, hogy idő sem lenne mindenhová visszajárni. Az edzéshez pedig hallgathatod a Player ide vonatkozó playlistjét.

Adventi Csokoládéfesztivál

Kőbányai Kulturális Központ  november 30.–december 2. – infó

Egész hétvégén karácsonyi kiállítás a Giorgio Perlasca Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola szervezésében, valamint bemutatók, kóstolók, kézműves csokik, édességek, méz, kézműves termékek vására. Tea, forralt bor és meleg sör, sült gesztenye, mézes és kürtőskalács várja a vendégeket.

Fotózz és nyerj! (x)

Értékes nyeremények a Hungaria pezsgő fotópályázatán. Nánási Pál keresi a legjobb fotókat! Tovább a részletekért!

Wamp pop-up store

MOM Park  december 23-áig – infó

Az adventi időszakban november 28. és december 23. között közel húsz magyar dizájner termékét bemutató ideiglenes butik várja a nagyközönséget. A MOM Park és a Wamp közös projektjében bő három hét alatt a Wamp két vadonatúj márkája, a Wamp Fashion és a Wamp Mini tematikájához illeszkedő tárgyak szerepelnek majd. A vásárlási élményt jótékonysági elemmel is gazdagítják a szervezők: az érdeklődőknek lehetőségük lesz adakozni az állami gondoskodásban élő gyermekeket felkaroló KUL Alapítvány javára.

22. Műgyűjtők Éjszakája

Budapest, Falk Miksa utca – november 29. – infó

Immáron huszonkettedik alkalommal várják a budapesti belvárosi galérianegyedbe a vizuális művészetek iránt érdeklődőket egy csütörtök esti könnyed kulturális kikapcsolódásra. November 29-én csütörtökön, az V. kerületi Falk Miksa utcában 17 órától éjfélig kiállításmegnyitók, tárlatvezetések, ékszer- és iparművészeti bemutatók, valamint egy szocreál zenés parti szolgálnak antidepresszánsként a novemberi szürke esték egyikén. A Műgyűjtők éjszakájának összes programja ezúttal is ingyenes.

Brazil Filmnapok

Művész Mozi, november 30. – december 2. – infó

A Brazil Nagykövetség jóvoltából november 30. és december 2. között a Művész Mozi különleges eseménnyel kedveskedik a nézőknek: a hétvége folyamán hét brazil film közül válogathatnak a nézők. A vetítések ingyenesek, mindössze a mozi pénztárában beszerezhető regisztrációs jegy szükséges a belépéshez.

Adventi Ünnep a Bazilikánál

Budapest, Szent István tér  november 30.–január 1. – infó

A tavaly több százezer látogatót vonzó adventi vásár ezen a télen is négy héten át számos programmal várja az érdeklődőket a budapesti Szent István téren. A hamisítatlan ünnepi hangulatot különleges fellépők, látványos fényfestés, a gyerekeknek ingyenes korcsolyapálya és hétvégenként ingyenes korcsolyaoktatás fokozzák. A belváros szívében egyedi kézműves termékek, különleges karácsonyi ajándéktárgyak és számos gasztronómiai finomság közül választhatnak a látogatók.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Készülj velünk a karácsonyra!
A Player nagy karácsonyi lemeztesztjéhez
Mesés karácsonyi vásárok itthon és a környező országokban

És ezt olvastad már?
Quentin Tarantino szerint ez az alkotás minden idők legjobb mozifilmje