PSY 2012-ben akkora bombát dobott le a Gangnam Style című dallal, hogy a robbanás utáni dallamtapadás-járványt a mai napig nem heverte ki a világ.

Emberünk öt évvel később még kijött egy albummal, de aztán leállt a saját slágerek gyártásával és producerként folytatta tovább. A Gangnam Style eközben sem szűnt meg nemzetközi bulinótának lenni, a YouTube-on a mai napig 4,4 milliárdszor nézték meg a klipet, ami egészen orbitálisan félelmetes szám.

A dél-koreai sztár már egy 2013-as koncerten elmondta, hogy tízévente jön elő egy új világrengető számmal, szóval a következő bombáig egészen 2022-ig kell majd várni... és így is lett. A nagy visszatérést a That That című dalnak kellene elhoznia, ami a vele egy időben debütált 9TH című album egyik slágere.

Nos, ha minket kérdezel, ez a klip nemigen fogja megdönteni a Gangnam Style rekordját.

Lehet, hogy csak mi vagyunk így vele, de míg a 2012-es mutatványt hetekig képtelenek voltunk kiverni a fejünkből, ez a megtekintés utáni ötödik másodpercben törlődött a memóriánkból.

Ez is érdekelhet:

Csak úgy tobzódtak a mellek a nyolcvanas, kilencvenes évek videojátékos reklámaiban

A videojáték aranykora tényleg durva volt. Na de ennyire?!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés