Nemi erőszak, rángatásra keményedő joystick és hiányos öltözetű nők mindenhol. A videojáték aranykora tényleg durva volt. Na de ennyire?! Mutatunk néhány reklámot, amivel bebizonyítjuk: igen, ennyire!

A Defender of the Crown című alkotás reklámja szerint „A győztesnek jár a zsákmány!”. Ez így rendben is lenne, de mit keres a képen egy guggoló csajszi, alig fedett keblekkel? Nos, valószínűleg ő lenne a zsákmány. Korrekt!

A Super Nintendo egyik kiegészítője, az Angliában gyártott Spellbound Adaptor azzal hirdette magát, hogy a segítségével szuperszexi lesz a kis konzol. Ezt mivel mással is lehetne aláhúzni, mint bininis nénik képével? Több tízezer pattanásos kamasz kapta fel erre a fejét.

Ha van egy Sega Saturnod, semmi más nem számít. Még a háttérben terpeszkedő meztelen nő sem, amire a plakát azért még diszkréten fel is hívja a figyelmed, ha elsőre nem szúrná ki a szemed.

A frusztrált háziasszony panasza: „Emlékszem arra, amikor le sem tudta rólam venni a kezét.” A hülye barom! Mi pörgőrúgással tennénk el az útból azt az ormótlan tévét az ember helyében.

„Az igazi Hold-lövés!” Vagy te hogyan fordítanád a Moon-shot-ot a popsiját mutogató csaj hátsója alatt?

Tessék, egy magyar gyöngyszem, a harisnyás bigét totálisan ignoráló kockával. Akkoriban tényleg érdekesebb volt egy C64, mint egy hízelgő cicababa? Voltak bajok azért a nyolcvanas években is.

Csak mi látjuk bele a következő plakátba a fallikus szimbólumot?

Gotcha, azaz Megvagy! Nem emlékszünk rá, hogy a játékteremben így lehetett csajozni, de lehet, hogy nyugaton tényleg ez volt a menő. Az Atari legalábbis így látta.

A böhöm számítógép reklámja kedvesen érdeklődik a szexuális életed felől. Köszi, rendben vagyunk.

A Game Boy reklámjában az erőszakoló elfelejti, hogy miért is rabolta el ezt a kétségbeesett csajt és inkább tol egy kis Tetrist. Ez simán a válogatásunk egyik csúcspontja.

A SEGA sem adja alább. „Minél többet játszol vele, annál keményebb lesz.” Biológia gyorstalpaló gyökereknek.

Igaz, '99 már nagyon régen volt, de mi nem emlékszünk rá, hogy a Gex 3-ban félmeztelen nőket kellett volna taperolni,

És végül egy teniszjáték rekámja, melynek sikerült megfognia, miről is szól ez a gyönyörű sport.

Ez is érdekelhet:

A GTA V fejlesztői eltávolították a transzfób tartalmakat a játékból. Az emberkínzás maradt

A GTA V világában egy igazi gengszter simán kitépi valakinek a fogát érzéstelenítés nélkül, de ANNYIRA még ő sem lehet érzéketlen, hogy a transzneműeken viccelődjön.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez a srác nem simán utcazenész, hanem utcazseni

Mi is nehezen hisszük, de igaz: Deadpool és Rozsomák sört reklámoznak

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés