Ennek a sztorinak két főszereplője van. Az egyiket David Nalbandiannek hívják, és aki képben van a tenisszel, annak nem kell bemutatnunk. A másik egy Araceli Torrado nevű 29 éves hölgy, akit jóval kevesebben ismernek, és akinek egészen máshoz van tehetsége, mint a tenisz.

A 41 éves Nalbandian a 2005-ös Tennis Masters Cupon a döntőben magát Roger Federert győzte le, vagyis egy igen magasan jegyzett sportoló volt, aki 2002-ben egészen a wimbledoni döntőig jutott, ahol végül Lleyton Hewitt vitte el előle a serleget.

David Nalbandian 2013-ban (forrás: Getty Images)

Ő és Torrado tavaly szeptemberben jöttek össze és egészen idén júniusig alkottak egy párt, és ezzel az infóval el is jutottunk arra a pontra, amikor már muszáj mutatnunk néhány látványos képet az exbarátnő modellről. Jól nyisd ki a szemed!

Sajnos ezt a cikket nem fejezhetjük be ilyen jó hangulatban, ugyanis nemrég Torrado bátyja átment kicsit csacsogni a hugihoz, ahol fura csillogást vett észre az egyik szellőzőrács mögött a falon. Miután leszerelte a rácsot, döbbenten vették tudomásul, hogy a csillogás egy rejtett kamera lencséje volt. Torrado azonnal exbarátjára gyanakodott és feljelentést is tett ellene a rendőrségen, amely azonban kisvártatva bizonyítékok híján megszüntette a nyomozást.

A kamera felfedezésének pillanatát még videón is megörökítették, ami végül az X-en kötött ki.

A sztorinak ezzel még nincs vége, ugyanis a modell szembesítette a vádakkal Nalbandiant, aki a beszélgetés során elismerte, hogy valóban ő rejtette el a kamerát a szellőzőrács mögött, azonban azt akkor szerelte be, amikor ők még együtt voltak.

Úgy tűnik, a modell nem hagyja annyiban a dolgot és az új információ birtokában pert indít exe ellen zaklatás miatt.

(Forrás: New York Post)

Ez is érdekelhet:

Plasztikai sebészhez fordult egy amerikai nő, de bőreltávolítás helyett nagy melleket és feneket kapott

Olyan is van, hogy nem kérik, de megadatik. A 65 éves nő ráadásul egy csúnya fertőzést is elkapott a mexikói klinikán.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Itt egy videó arról, hogy a spagetti Will Smith-t zabál

Vonóval csap a húrok közé a Quimby