Az idei Oscar legnagyobb esélyese most egy CGI medve – és aki látta A visszatérőt DiCaprióval, annak nem kell magyarázni, miért. Az író-rendező Iñárritut sokan faggatták, mitől lett ilyen hátborzongatóan, húsba vágóan élethű ez a jelenet, ő pedig megmutatta ezt a valós videót egy állatkertben túl közel merészkedő idiótáról, aki beesett az éhes medve barlangjába. Előre mondjuk, hogy NAGYON felkavaró tartalom, csak saját felelősségedre nézd meg!

Ennek az állatkertnek az a különlegessége, hogy nagyon közelről tekinthetik meg a látogatók a  kialakított vadont. De van, akinek ez a közelség sem elég – mint ennek a baromnak, aki túlment a biztonsági határon és bezuhant a medve mellé. A medve pedig nem kitömött plüssjáték volt, hanem egy igazi medve és ennek megfelelően is viselkedett a hirtelen jött zsákmánnyal. Kemény videó lesz, mi előre szólunk.

A férfi túlélte az incidenst és teljesen felépült a sérüléseiből, a medvét pedig szerencsére nem lőtték le, csak elkábították. Szóval tulajdonképpen happy end a történet, de elég hátborzongató végignézni. Iñárritu azt mondta, ez a videó inspirálta a medve randomnak tűnő, hektikus mozgását: néha megáll, majd újra folytatja a támadást, arrébb ráncigálja az áldozatát, majd elnéz és szuszog, aztán megint marcangolni kezdi. Pontosan ettől lett olyan ijesztő: a kiszámíthatatlan vadságtól.

(Infó: Vanity)

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának első kedvcsinálója