Az enyhe kifejezés, hogy Az utolsó Jedik megosztotta a közönséget. A nézők egy része gyűlölte, másik része viszont nagyon boldog volt vele, sőt, olyanok is szép számmal akadtak, akik szerint ez volt a Star Wars történetének legjobb nagyjátékfilmje. Őket mondjuk valószínűleg egy kanál vízben meg tudnák fojtani azok, akik szerint a film rendezője, Rian Johnson meggyilkolta a gyermekkorukat.

Az utóbbi csoport most biztosan nem boldog, ugyanis Johnson egy friss interjúban nemcsak azt mondta el, hogy az eltelt öt évben egyre büszkébb lett a filmjére, de ehhez még hozzátett valamit, ami különösen fájhat az elégedetlenkedőknek.

Az Empire munkatársának a rendező így fogalmazott a nyolcadik fejezettel kapcsolatban:

Most, öt évvel később, még büszkébb vagyok rá. Tényleg beleadtam mindent.

EZt követően aztán emberünk ledobta az igazi atombombát. Annak idején ugyanis a Star Wars csúcsproducere, Kathleen Kennedy egy egész trilógiát szeretett volna készíttetni Johnsonnal, de aztán úgy látszott, hogy ez a terv végül füstbe ment. Most a rendező egyértelművé tette, hogy a projektet egyáltalán nem kukázták, pusztán amiatt késik a megvalósítás, mert ő a Netflix szárnyai alatt a Tőrbe ejtve-filmeken kezdett dolgozni, és momentán ezen kívül semmi másra nincs ideje.

Közeli kapcsolatban maradtunk Kathleennel, gyakran összeülünk és beszélgetünk erről a tervről. Jelenleg csupán attól függ a dolog, mikor tudjuk beilleszteni a napirendünkbe. Megszakadna a szívem, ha nem térhetnék vissza a projekthez valamikor.

Nos, mi kifejezetten örülünk a hírnek, de azt is megértjük, ha sokakat most csúnyán megtámadott a gyomorideg. Őket vigasztalja a tudat, hogy bárhogy is lesz, senkit nem fognak pisztollyal kényszeríteni, hogy vegyen jegyet ezekre a filmekre.

Ez is érdekelhet:

Öt orbitális marhaság a Star Warsból, amibe jobb bele sem gondolni

Mivel nem akarjuk elrontani a saját szórakozásunkat, ezért ezek fölött jótékonyan szemet hunyunk... de azért na!

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában