A Rick és Morty szerintünk az egyik legjobb felnőtteknek szóló animációs sorozat valaha, így kicsit sem örültünk annak, amikor 2020-ban az egyik társalkotót, Justin Roilandet letartóztatták kapcsolati erőszak vádjával.

Bár az író-rendező körüli botrány sűrűjében olyan hírek is felreppentek, melyek szerint Roiland az utóbbi években már nem igazán vett részt a széria kreatív folyamataiban, egyetlen ponton egészen biztosan észrevehették volna a rajongók a távozását: Roiland adta többek között a két címszereplő hangját is.

Végül az alkotó a botrányok miatt otthagyta a projektet, így a hetedik évaddal kapcsolatban a legfontosabb kérdés az volt, vajon szinkronszínészként mennyire lesz pótolható emberünk. Az új évad első teljes trailere erre meg is adta a választ, Rick és Morty új hangjai ugyanis annyira közel állnak Roilandéhez, hogy igazából alig érezhető a különbség.

A tíz epizódból álló hetedik évad október 15-én startol az Adult Swim csatornán, nálunk pedig várhatóan az HBO Maxen lesz követhető.

Ez is érdekelhet:

Már megint egy elragadóan fura Nicolas Cage-mozi

Nem elég, hogy kopaszodik, de valamiért ott kísért az emeberek álmaiban.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában