A rendező szerint a cselekmény első 8-10 órája már kész is van.

Az eredeti Blade Runner rendezője, Ridley Scott hivatalosan is megerősítette, hogy már folynak az új Szárnyas Fejvadász sorozat előkészületei.

Már megírtuk a Szárnyas Fejvadász (a sorozat) pilotját, már pontosan tudjuk, hogy mi fog történni a cselekmény első 8-10 órájában.

– mondta Scott, majd hozzátette: dolgoznak egy élőszereplős Alien-sorozaton is, aminek a munkálatai már szintén előrehaladott állapotban vannak.

A sorozatról szóló hír azért meglepő, mert a rendező eddig soha nem beszélt arról, hogy szívesen folytatná a Szárnyas Fejvadászt sorozat formátumban. Az eredeti Szárnyas Fejvadászt 1982-ben mutatták be, a cselekmény a távoli, 2019-es disztópikus jövőben játszódik.

A hírek szerint a sorozat a leghamarabb 2023-ban debütálhat a nézők előtt. Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy a cselekmény két filmhez képest hol és mikor veszi majd fel a történet fonalát, de vélhetően az első és a második rész között eltelt időt fogja bemutatni.

(Hypebeast)

Ez is érdekelhet:

128 millió forintnyi összeget fizettek az Apple legelső számítógépéért

Steve Jobs állítólag annak idején azért adta el az autóját, hogy ennek a gépnek elkezdődhessen a gyártása.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés