Rihanna mostanság inkább divatguru, mint énekesnő. Legújabb, Valentin-napra szánt kollekciójával a férfiakat akarja felöltöztetni... vagy inkább levetkőztetni, ugyanis fehérneműről van szó.

A Savage X Fenty nevű kollekció a PR-szöveg szerint a merészséget, a magabiztosságot és a sokszínűséget ünnepli, olyan darabokkal, melyektől mindenki szexinek érezheti magát, miközben még jól is szórakozik.

A márkának mostanság nyílt meg az első üzlete Las Vegasban, Rihanna pedig nagyon izgatott emiatt. A kollekció legnagyobb része egyébként egészen visszafogott (itt meg is nézheted), de vannak olyan darabok is, amikhez tényleg kelleni fog az emlegetett merészség.

Kíváncsiak lennénk például arra, hogy ezt a két lenti szettet te mennyire szívesen kapnád magadra:

A bal oldali 15 ezer, a jobb oldali 11 ezer forintba kerül

Ez a két szett a webáruház pizsama kategóriájában található, és lehet, hogy velünk van baj, de nekünk nem egészen ez jutott volna eszünkbe a kényelmes éjszakai viseletről.

A darabok egyébként XS-estől egészen tripla X-es méretig kaphatóak, vagyis egészen biztosan megtalálod a testalkatodnak megfelelőt, így az nem lehet kifogás, hogy a cucc nincs a méretedben.

Nos, te felpörgetnéd egy ilyennel a Valentin-napodat?

Ez is érdekelhet:

(főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés