Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eddig nem nagyon akart beszélni róla. De hát úristen, mekkora tehetsége van hozzá!

Nem különösebben emlegette eddig Sir Rod, hogy van a zenén kívül egy másik szenvedélye is, és nem, nem a tőtike, hanem a modellvasút. Annyira erős szenvedély ez, hogy tulajdonképpen minden fölös idejét beleöli, az elmúlt 23 évben pedig egy egészen elképesztő pályát épített, gyakorlatilag egy komplett várost, amelyen vonatok haladnak át. Rod a turnéjain is ezzel foglalkozott, mindig egy extra szobát kellett kivenni a modelljeinek, és ez hangozhatna nagyon rock'n'rollan, de nem, itt vonatokról, felhőkarcolókról és egyéb épületekről van szó.

Rod elmondta, hogy mindig előre szóltak, mire kell a szoba, kivetették az ágyakat, és extra ventilátorokat kértek, hogy még hatékonyabb legyen a hűtés. Az énekes tulajdonképpen egy amerikai várost modellezett le, amely az 1940-es évek Chicagójából és New Yorkjából is merített. Az egészet 90%-ban ő rakta össze, kivéve az elektronikát, mert abban saját bevallása szerint nem túl jó, minden másban viszont eszeveszett profi. A Railway Modeller magazinnak megmutatta a modellvárost, és hát nagyon hűha. Szép kis hobbi. Íme a fotók róla.

Fotók: Steve Crise/Railway Modeller

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.