Fájó sebeket hagyott bennünk a Netflixen megtekinthető Fontos vagy nekem, melynek főszereplője, Rosamund Pike nagyjából két másodperc alatt utáltatta meg az általa játszott karaktert a film nézőivel.

A mozi ezzel sikeres lett – mondjuk kritikusunk majdnem kiszaladt a világból miatta –, Pike pedig még egy Arany Glóbuszt is bezsebelt a játékáért.

És itt jön a poén, a színésznő ugyanis néhány napja interjút adott Ellen DeGeneres showműsorában, melynek során szóba kerültek a filmes díjai is, Pike pedig elárulta, hogy

a díjátadókon kapott szobrokat ő a kertjében szokta elásni.

Egyúttal azt is elismerte, hogy valószínűleg emiatt pszichológusra lenne szüksége, de valamiért képtelen a szobrocskákat a lakásban tartani, szerinte ugyanis az ilyesmi tök kínos.

Azt is elmondta, hogy a díjakat úgy szokta elásni, hogy azért egy részük kikandikál a földből, így ha valaki benéz a hátsó kertjébe, észrevehet egy-egy aranyló bigyót a fűszálak között.

Nos, mivel a sztár magától beismerte, hogy ennek a dolognak a megfejtése szakértő segítséget kíván, mi már nem is tennénk hozzá semmit.

(via)

Ez is érdekelhet:

Jöhet egy kis paráztató vallásos horror húsvétra?

Mondjuk arra nemigen van esély, hogy hozzánk is ideér az ünnepre.

És ezt olvastad már?
Nyomorult karácsonyfát sikerült felállítani a londoni Trafalgar Square-en