Fájó sebeket hagyott bennünk a Netflixen megtekinthető Fontos vagy nekem, melynek főszereplője, Rosamund Pike nagyjából két másodperc alatt utáltatta meg az általa játszott karaktert a film nézőivel.

A mozi ezzel sikeres lett – mondjuk kritikusunk majdnem kiszaladt a világból miatta –, Pike pedig még egy Arany Glóbuszt is bezsebelt a játékáért.

És itt jön a poén, a színésznő ugyanis néhány napja interjút adott Ellen DeGeneres showműsorában, melynek során szóba kerültek a filmes díjai is, Pike pedig elárulta, hogy

Egyúttal azt is elismerte, hogy valószínűleg emiatt pszichológusra lenne szüksége, de valamiért képtelen a szobrocskákat a lakásban tartani, szerinte ugyanis az ilyesmi tök kínos.

Azt is elmondta, hogy a díjakat úgy szokta elásni, hogy azért egy részük kikandikál a földből, így ha valaki benéz a hátsó kertjébe, észrevehet egy-egy aranyló bigyót a fűszálak között.

Nos, mivel a sztár magától beismerte, hogy ennek a dolognak a megfejtése szakértő segítséget kíván, mi már nem is tennénk hozzá semmit.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.