A 31 éves Sara Blake Cheek nagycsaládos anyuka, egy floridai farmon él férjével, két kislányával és két kisfiával, így nem nagyon van ideje unatkozni, már csak azért sem, mert a munkájának köszönhetően ő termeli a legtöbb bevételt a családjának.

Sara ugyanis évi 173 millió forintnak megfelelő dollárt tol be a családi kasszába, vagyis mondhatnánk, hogy egy igazi mintafeleségről van szó, ha mindehhez nem kellene hozzátennünk, hogy ezt a pénzt a hölgy online szexmunkával keresi meg.

Egészen biztos, hogy sokan még ennek az aprócska információnak a tudatában sem akarnának szemrehányást tenni Sarának, ha az ő feleségük lenne, hiszen ezt leszámítva akár még egészen kellemes is lehet az élet egy ilyen nő mellett.

Sara nemcsak az OnlyFansen nyomul, de saját weboldalt is üzemeltet, melyeken nagyjából mindent megmutat magából, azt pedig tudjuk, hogy erre igenis van fizetőképes kereslet.

Most azonban Sara kénytelen volt megtapasztalni, hogy az élet nem fenékig tejfel. Történt ugyanis, hogy a kisfiát felfüggesztették az iskolában, és hiába kereste fel az igazgatót ennek okára vonatkozóan, az intézmény vezetője nem volt hajlandó magyarázatot adni a történtekre. Sara arra alapozza, hogy a munkája miatt érte most hátrány a gyermekét, mert korábban az iskola kitiltotta őt a sportrendezvényeiről, mivel a jelenléte zavarta a többi szülőt. (Az anyukákat, ha tippelhetünk.)

Ha valóban ez a helyzet, Sara felháborodása jogos lehet. Ahogy ő mondja, egy celebnek minden el van nézve. Bárhogyan mutogathatja magát a médiában, bármilyen kirívó módon nevelheti a gyermekét, így ő rendkívül sértőnek érzi az őt ért megaláztatást, hiszen csak a lehető legjobb körülményeket akarja megteremteni a gyermekeinek.

(forrás: Mail Online, képek: Instagram)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

A lassan negyvenéves Olivia Wilde közszemlére tette a melleit

Végre valami jó hír Liam Neesonról: ő lesz az új Csupasz pisztoly sztárja

További cikkeink a témában