Azon már senki nem lepődik meg, ha DiCaprio dobja a barátnőjét a 25. születésnapja után, hiszen a sztár szinte kínosan ügyel arra, hogy ne mutatkozzon együtt negyed évszázadnál idősebb nőkkel.

És ezt tessék szó szerint érteni! Ez a jelenség annyira jellemző emberünkre, hogy két éve valaki még egy látványos grafikont is csinált, mely feketén-fehéren megmutatja, hogy a színész mellett tényleg senki nem érheti meg a 26 éves kort.

Valaki grafikonon ábrázolta a Leo DiCaprio és a barátnői közötti korkülönbségeket

Savazás ide vagy oda, azért nem lehet annyira rossz DiCapriónak lenni.

Épp ezért senki nem lepődött meg azon, amikor DiCaprio tavaly augusztusban négy év után szakított Camilla Morronével, aki – meglepetés! – június közepén betöltötte a huszonötöt. Nem lehet tudni, hogy a sztár direkt időzíti imígyen a kapcsolatai végét, vagy csak véletlenül alakul így a dolog, de az biztos, hogy sokan már akkor is csak a fejüket csóválták – na nem mintha ehhez bárkinek is bármi köze volna.

Most azonban már tényleg borult a bili, emberünket ugyanis múlt héten egy Los Angeles-i bulin együtt látták egy izraeli modellel, bizonyos Eden Polanival, aki természetesen gyönyörű...

(kép forrása: Instagram)

...ám van valami, ami miatt a népek hangosan felhorkantak a bulvárhírt hallva:

Polani 19 éves, azaz majdnem 30 évvel fiatalabb a novemberben a 49. születésnapját ünneplő színésznél.

Sokan úgy vélekednek, hogy DiCaprio ezzel most átlépett egy határt, az internet pedig tele lett olyan érdekességekkel, melyek érzékletesen mutatnak rá a két ember életkora közötti irtózatos szakadékra.

Az egyik legmegdöbbentőbb ilyen tény, hogy még a The Last of Us két főszereplője, a 47 éves Pedro Pascal és a 19 éves Bella Ramsey között sincs ekkora korkülönbség, ami akkor üt különösen nagyot, ha mutatunk egy közös képet a két színészről:

(kép forrása: Getty Images)

Erre a vonatra aztán többen is felszálltak és rávilágítottak, hogy a korkülönbség DiCaprio és új kiszemeltje között pont annyi, mint a Stranger Things két sztárja, a 47 éves David Harbour és a 18 éves Millie Bobby Brown között.

(kép forrása: Getty Images)

Aztán jöttek további fun factek is, mint például hogy DiCaprio 1993-ban volt annyi idős, mint amennyi most Eden Polani, ettől pedig még mi is rohadt öregnek érezzük magunkat. Az sem túl hízelgő a színészre nézve, hogy amikor a Titanic című filmet bemutatták, választottja még meg sem született, és innentől kezdve igazából sorban lehet hozni az érzékletes példákat, ahogy ezt az internet népe a Twitteren és a TikTokon napok óta meg is teszi.

Mi mindezek ellenére szeretnénk ismét leszögezni, hogy DiCaprión és a 18. életévét betöltött Edenen kívül nemigen van senkinek köze ahhoz, hogy az említett emberek kivel randizgatnak, szóval mi inkább sok boldogságot kívánnánk a párnak.

Előre láthatólag simán kinézhet nekik 6 boldog év együtt.

(főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Lecserélték az irodalom munkafüzet borítóját, mert mindenki az azon látható péniszen röhögött

Az Oktatási Hivatal munkatársai valamiért nem szúrták ki a falloszt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Pedro Pascal részegen vette át az amerikai színészcéh díját, később arra sem emlékezett, miket mondott közben

Emberek, akik mást és máshogy csináltak, mint kellett volna