A 2020-as Aranyglóbusz-gálát levezénylő Ricki Gervais egyik legjobb beszólása az volt, amikor odapirított Leónak amiatt, hogy lassan feleolyan idős lányokkal randizik, mint ő maga.

A meglehetősen kimunkált pirítás így hangzott el:

A Volt egyszer egy... Hollywood majdnem három órás. Leonardo DiCaprio elment a premierre, aminek a végére a partnere már túl öreg volt hozzá. Még András herceg is azt mondaná, „Ne már, Leo! Fiam, már majdnem ötven vagy!”.

A poénban szereplő András yorki herceg is kapott egy kis savat a 2019-ben emberkereskedelem és kiskorúak megrontása miatt letartóztatott amerikai üzletemberrel, Jeffrey Epsteinnel ápolt közeli kapcsolata miatt.

Volt is némi kínos vigyorgás a nézőtéren DiCaprio asztala környékén, de összességében a sztár jól kezelte a szitut. A közjáték miatt aztán valaki fogta magát, és utánanézett, hogyan is alakult pontosan Leo szerelmi élete az életkor tekintetében. Az eredmény igen szemléletes:

A grafikon annyira közérthető, hogy igazából nem is szorul további magyarázatra. Azért két dologra még a szerző is felhívja a figyelmünket. Az egyik, hogy valamiért a 25. életévüket elért leányzók azonnal nyugdíjazásra kerültek, a másik pedig, hogy Leo jelenlegi barátnője 23 évvel fiatalabb a negyvenes évei közepét taposó színésznél.

Mi azért megmutatjuk az exeket és a jelenlegi barátnőt is, mert igazából ez az arcképcsarnok még a grafikonnál is látványosabb picit. Ők azok, időrendi sorrendben:

Gisele Bündchen
Bar Rafaeli
Blake Lively
Erin Heatherton
Toni Garrn
Kelly Rohrbach
Nina Agdal
Camilla Morrone

Szép kis csapat, ugye? Ráadásul a listában nincsenek benne azok, akikkel Leo csak rövidebb ideig randizgatott. Ilyen például a főképen látható lengyel modell, Ela Kawalec, vagy ez a gyönyörű német származású modell itt:

Most éppen ezzel a káprázatos modellel pörög Leo DiCaprio

Ezt a barna szépséget nyugodtan felírhatod az okok közé, amiért minden férfi szeretne egy kicsit DiCaprio lenni.

Szóval savazás ide vagy oda, azért nem lehet annyira rossz DiCapriónak lenni.

(via)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában