Talán érdemes megfogadni a tanácsát valakinek, aki egy kis osztrák faluból egészen a világhírig, majd a kaliforniai kormányzóságig vitte.

Azból, hogy Arnold Schwarzenegger pályája mekkora sikersztori, talán még a Parlamentben sem lenne nagy veszekedés. A 75 éves sztár nem is fukarkodik a jótanácsokkal, melyek között azért vannak olyanok is, amiket könnyebb megfogadni, mint hogy menj el Amerikába és legyen belőled filmsztár.

Schwarzi azt sem tartja titokban, hogyan kezdi a napot, és ez speciel olyasmi, amit bárki be tud építeni a napjába – már ha hajlandó dobni a későn kelés luxusát... és beszerez maga mellé néhány kutyát és szamarat.

A reggeli rutinjáról legutóbbi hírlevelében írt, amire te is feliratkozhatsz a sztár honlapján. Nem is szaporítjuk a szót, inkább idézzük az Osztrák Tölgyet:

Minden reggel megcsinálom a kávémat, majd megetetem a kutyákat és a szamaraimat, Whiskey-t és Lulut. Amíg megiszom a kávét, megnézem az emailjeimet és átnézek néhány újságot. Amint végzek a kávémmal, felülök a biciklimre és elmegyek a konditerembe edzeni, majd reggelizek. Ekkor jön el a napnak az első olyan pillanata, amikor elkezdek gondolkodni.

Ez mondjuk rossz hír azoknak, akik a kávé után előszeretettel látogatják meg a vécét, de Arnoldnak arra is van tippje, hogyan lehet elérni azt, hogy nálad is minden reggel ez legyen a program.

Fegyelemre van szükséged, egészen addig, míg a rutin annyira automatikussá nem válik, hogy már nem is gondolsz rá. Amint elkezdesz gondolkodni, az agyad ellenkezni fog.

Nos, mondhatod, hogy ezzel nem igazán lettünk kisegítve, de legalább az kiderült, hogy a reggeli kávé Schwarzenegger szerint is jó dolog. Ha másért nem is, ezért már megérte odafigyelni arra, mit írkál.

(forrás: Men's Health)

Ez is érdekelhet:

A világ legdögösebb nagymamája párt keres. Jelentkeznél?

Az 52 éves Gina Stewart szerint 2023 pont jó év lesz szerelembe esni.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés