Az első lemezük címe pedig: Anal Sex Penis.

Megnéztük volna azon szerencsés/szerencsétlen (a megfelelő jelző aláhúzandó) japánok arcát, akik gyanútlanul sétálnak az utcán, majd egyszer csak azt olvassák egy plakáton: Anal Sex Penis. Mert ez megtörtént. Egy márciusban alakult csajbanda, az Anal Sex Penis (röviden ASP, mégse kelljen már állandóan leírni ezt a három szót) ugyanis megjelentette első lemezét, és erről jó lenne, ha mindenkinek tudomása lenne.

Ha most azt hinnéd, hogy az ASP (akinek egyébként Anal Sex Penis címen jött ki napokkal ezelőtt első albuma, nehogy már egyébként meg lehessen úszni minden esetben a rövidítést) valami durva zenét játszana, mintha a Babymetal rászokott volna a vérre, tévedsz. Ők ugyanis pont azt az átlag japán pop-rock-csajbanda vonalat tolják, amit már ezerszer hallottál.

Na de akkor honnan a név - kérdezné a Belga, de egyelőre nincs válasz. Az Anal Sex Penis lemeze mindenesetre már elérhető, az biztos, hogy a koncerten többen fogják skandálni a nevet az átlagosnál. Ha meghallgatnád az albumot, csak tessék, nem állunk az utadba.

És ezt olvastad már?
Egyes francia golfklubok felmentést kaptak az aszály miatti öntözési tilalom alól, ezért a tiltakozók betont öntenek a lyukakba