Annyian ugrottak rá Seth Rogen fűrendelős oldalára, hogy összeomlott a szerver
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem biztos, hogy hallottál róla, de Seth Rogen alapított egy céget Kaliforniában, melyen keresztül kiváló minőségű kannabiszt árusít, amit egy online áruházban leadott rendeléssel szólíthatnak magukhoz a fogyasztók.

A cég neve Houseplant, és igazából mi már akkor tudtuk, hogy a sztár bele fog fogni valami hasonlóba, amikor legalizálták a füvet az USA több államában. Már az Ananász expressz előtt is köztudomású volt, hogy Rogen imád zöldet füstölni, de abban a moziban végleg ő lett Hollywood ügyeletes füves csávója.

Szóval egyáltalán nem lepődtünk meg, amikor emberünk bejelentette a Houseplant létrehozását az Instagramon, az érdeklődést azonban még neki is sikerült alaposan alábecsülni.

Amikor ugyanis a tegnapi napon élesedett a cég rendelős oldala, annyian akartak egyszerre tépni, hogy a felállás után nem sokkal össze is omlott az egész. Pontosabban nem omlott össze, mert a szolgáltató még a bedőlés előtt lelőtte az oldalt, amiről Rogen hozzá méltó módon adott tájékoztatást a Twitteren:

Nagyon úgy tűnik, hogy a sztárnak sikerült megtalálnia élete hivatását legális fűkereskedőként. Reméljük, azért még a vásznon is láthatjuk a jövőben!

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.