A rapper kocsiját tegnap este állította félre egy járőr a svédországi Uppsala területén, mégpedig azért, mert a viselkedése alapján azt lehetett feltételezni, hogy drogot fogyasztott. What da fakk?!

Igazából ennyi történt, nem több. A rend éber őrének valószínűleg feltűnhetett valami, ezért leintette a zenész járművét, aztán bekísérte a társaságot egy vizeletvételre a közeli kapitányságra. Snoop ezt a videót a jardon ücsörögve csinálta és később posztolta az Instagramra:

Elegem van a hekusokból. (...) Ezek az országok nem tisztelnek minket. - írja, a videóban pedig arról beszél, hogy csak azért vitték be, mert rasszisták és hogy soha nem megy vissza Svédországba.

Snoopot nem igazán szokta zavarni, hogy egyes európai országokban nem nézik túl jó szemmel a drogfogyasztást és a törvényi szabályozás azokkal az anyagokat sem tesz kivételt, melyek a földből nőnek ki. Érdekes filozófiai kérdés, hogy vajon ki is a tiszteletlen; a zenész, aki képes egy olyan országban a színpadon rápippantani egy füves trombitára, ahol ezt egyébként tiltják, vagy az az ország, aki ezt látva él egy kis számonkéréssel.

Szerinted?

Szerinted ki volt \"tiszteletlen\"?

Nos, megijedni azért nem kell. A tesztet követően Snoopot szabadon engedték és bár ő utólag kijelentette, hogy a vizeletében "szart sem fognak találni", mi azért erre nem tennénk fel a havi kosztpénzt. Ha esetleg szart azt valóban nem, de kábítószer fogyasztására utaló nyomokat találnának az általa leadott mintában, akkor megindulhat az agyalás, hogyan kezeljék a szitut a sztár ügyvédei. Ha pedig az derülne ki, hogy emberünk valóban tiszta volt, az a menedzsmentjétől követel meg egy kis magyarázkodást. A rajongók ebben az esetben jogosan tehetik fel a kérdést: Mit szívtál akkor a színpadon, haver, csalánt?

Egy biztos, egy darabig a jó svédeknek nélkülözniük kell a zenészt a fesztiváljaikról.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés