Bréking: Snoop Dogg nagyon betépett. Annyira, hogy eldobta régi nevét, stílusát és a szeretetre vágyódás témájával kezdi új lemezét. Csókolom Kutya úr, de nooormális?

Snoop díódabeljúdzsí lecserélte a dílerét. Egy napon ugyanis a szokásos betevője helyett valami világmegváltó cucc érkezett, amitől azonnal magához ölelte a világot, eldobta pornókazettáit, vele együtt hiphopkarrierjét, és úgy döntött, ő bizony reggae-sztár lesz. Ennek érdekében lecserélte nevét is kutyáról oroszlánra, amivel csak annyi a baj, hogy ettől még nem néz ki oroszlánnak, kutyának viszont annál inkább.

Snoop tekert egy didgeridoo-méretűt, összeállt a Major Lazerrel, komolyabb összegeket csúsztatott a dílere zsebébe, talicskával behordta a mannát a stúdióba, aztán sebtében felrántott néhány kellemes, elektronikával megcsapott, egy–két kivétellel teljesen középszerű dalocskát néhány haverjával, és néhány olyan emberrel is, aki csak úgy beugrott az ingyen fű hírére. Mint például Miley Cyrus, aki amolyan mostanában mindenféle pipákat szívok, ezért beugrottam már Snoophoz is, aztán gondolj, amit akarsz-felkiáltással danolászik egy rádióbarátot az Ashtrays and Heartbreaks című szösszenetben.

Snoop énekel, ha rappelni vagy fícsöringelni kell, azt megoldják a híres, menő haverok (pl. Drake, Rita Ora, Akon), az oroszlán csak mosolyog, szív egyet a végeláthatatlan hosszúságú jointból az olyan beszédes című dalok között, mint a Lighters Up vagy a Smoke the Weed, melyben arról énekel, hogy ő bizony minden nap szív. Sokkoló információ, már a borító alapján sem gondoltuk volna.

Már maga Snoop is megmondta, nem kellett volna erőltetni ezt az egész reggae-dolgot, erre a következtetésre biztosan a füstfelhő eltűnése után juthatott, amikor felkelt néhány jamaikai csaj mellett, és már a több talicskányi cuccnak is sikerült a seggére verni. A Reincarnated kellemes nyári bólogatni való, de minden tekintetben közepes. Kutyából nem lesz oroszlán, ez a projekt pedig csak két–három hallgatás erejéig érdekes. Kérjük, kedves Kutya úr, térjen vissza a régi díleréhez!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Deadpool és Rozsomák durván egymásnak esnek közös filmjük teljes előzetesében

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés