Tudjuk, mit kellene csinálnod jövő januárban.

Az idei fesztiválszezon gyakorlatilag véget ért, a jövő évi még messze van. Mit tehetsz, ha nehezen bírod ki addig? Elfoglalod magad például síeléssel, ami szintén remek program, de ritkán jelent zenei élményt. Vagy elmész síelni, de úgy, hogy közben nemzetközi és magyar fellépőkkel együtt egy óriásit bulizol is – ez ugyanis is lehetséges, a Snowattack pontosan erről szól.

A franciaországi Les Deux Alpes síközpontban a különböző nehézségű sípályák összesen kétszáz kilométer hosszúságúak, a legmagasabbak 3500 méterről indulnak, januárban hóbiztosak.

Mivel tehát a Snowattack dátuma január 21–28., tuti, hogy minden adott lesz a téli sportélményhez, ami nemcsak síelést és snowboardozást, hanem többek között hegyre futást, Buttering Jamet, Ollie Jamet vagy akár freeride túrát is jelent.

A pályák és felvonók mellett a Snowattack meghatározó helyszíne a kültéri színpad és a Party Aréna is, ahol Borgore, Eelke Kleijn, Miss Monique, Net Sky, valamint több mint húsz magyar fellépő – például a Valmar, Fluor Tomi, Andro, Jauri, Metha és Edo Denova – is megmozgatja majd a közönséget. És akkor a város szórakozóhelyeit, valamint a nappali programokat – mint a Snowpark, a Gleccser Party, a különböző sí- és snowboardversenyek – még nem is említettük.

A szálláslehetőségek legalább annyira változatosak, mint a line-up: különböző kategóriákban, a kedvező árú apartmanoktól egészen a négycsillagos szállodáig, vagy nagyobb társaságoknak akár pezsgőfürdős Chalet foglalására is van mód.

Aki gyorsan ráérez a dologra, az október 10-éig tartó early bird akcióban 20 százalék előleggel vásárolhatók élménycsomagok, akár 170 euró kedvezménnyel. Az utazási módot még ráérsz kitalálni, mehetsz egyénileg vagy csoportosan, busszal is.

Ez jól hangzik – és az idei Snowattack aftermovie-ját látva jól is néz ki.

A cikk létrejöttét támogatta a Snowattack.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Pedro Pascal részegen vette át az amerikai színészcéh díját, később arra sem emlékezett, miket mondott közben

Emberek, akik mást és máshogy csináltak, mint kellett volna