Számtalan kérdés vetődik fel a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban. Ezek egyike a praktikus legyen, vagy inkább vicces? A súlyos dilemma feloldásának egyik tökéletes eszköze a speciális falinaptár.

A naptár ott van a telefonunkban és a számítógépünkben is, ráadásul nem csak egy évre szól. A falinaptár viszont általában egy évet fog át, mégis nagyszerű akár ajándéknak is – csak túl kell kicsit lépni a városok főtere–szép virágok vázában vonalon. Erre számtalan lehetőség kínálkozik, és még bőven megvan az esély, hogy megérkezzen karácsonyig, és valakinek örömöt okozz vele. Vagy legalább emlékezetes karácsonyt.

Lányok és koporsók

Hauschel kolléga többször is felhívta már a figyelmet a kicsit bizarr jelenségre: a Lindner koporsógyártó cég falinaptárára. Bár a világot nagyon bizonytalannak érezzük mostanában, két dolog biztos: a halál, és a koporsós-lányos Lindner-naptár.

Postaköltséggel együtt nagyjából 11 ezer forintnyi zlotyiért már hozza is a futár.

Elhagyott matracok

Ugye milyen kellemetlen, ha valami olyat adsz ajándékba, amit más is? Ezzel a naptárral erre viszonylag kicsi az esély – és ezzel a válaszban is segítettünk, ha netán az ajándékozott megkérdezné, hogy jutott épp ez eszedbe.

 

Kb. 12 ezer forintba kerül postaköltséggel.

Kakiló kutyák kalendáriuma

Még egy klasszikus: naptár a minden kutyás számára ismerős pózról. Különböző kutyák különböző környezetben végzik a dolgukat, így lesz egy szükségletből néha egészen művészi alkotás.

Kb. nyolcezer forint, a postaköltség sajnos még hatezer.

Bébi Trump

A Playeren kerüljük a politikát, de egy kisfiút ábrázoló naptárt mégsem cenzúrázunk csak azért, mert a főszereplője véletlen kicsit hasonlít egy politikusra, akinek mellesleg a névrokona is. Igazán cuki ajándék!

Kb. 11 ezer forintért megveheted.

 

Lusta macskák a fotóboltban

Lustán punnyadó macskát könnyebb fotózni, mint bármilyen más tevékenységet végző macskát. A tematikus naptár készítői nem is pipálták ki annyival a feladatot, hogy otthon vagy a kertben henyélő macskák képei mellé írták a napokat, hanem ügyes Photoshop-munkával tették valóban különlegessé a fotókat.

Majdnem 15 ezer forint, plusz postaköltség.

Steven the Seagull

A szóviccek rajongóinak egyszerűen nincs ennél jobb ajándék. Nem is kell magyarázni – akkor csak még rosszabb lesz.

Meg kell rendelni kb. 11 ezer forintért.

 

Peugeot-naptár

De nem akármilyen. Franciaautó-rajongók froclizására vagy franciaautó-utálóknak is találó ajándék ez a különböző Peugeot típusokat – nem túl szerencsés helyzetben – bemutató naptár.

11 ezer forint körüli összegbe kerül ez is.

És ezt olvastad már?
Még mindig sokkal többet tévéznek a magyarok, mint amennyit neteznek
További cikkeink a témában