Még leírni is fura: a Náci zombik rendezője, a norvég Tommy Wirkola ezúttal két ondósejtről csinált filmet, akik versenyt futnak a petefészekig.

Muszáj megjegyezni, hogy a sztorival Wirkola nem találta fel a spanyol viaszt, hiszen metafizikai síkon minden pornófilm erről szól. A tálalás azonban már teljesen más tészta, ezúttal ugyanis nem felnőttfilmesek mutatják be, mi a csízió, hanem egy animációs film illusztrálja a zacsiból a petefészekig tartó nagy utazást.

A mű az Annecy Filmfesztiválon debütált, ahol a nézők számára hamar egyértelművé vált, hogy az alkotás a formátum ellenére egyáltalán nem gyerekeknek szól. A főhős egy norvég tinédzser, aki korának megfelelően esetlen, de azért már érdeklik a lányok, a sztori pedig akkor robban be, amikor egy rámenős lánykával megtapasztalja az első szex élményét. Innentől a történet áthelyeződik a srác testén belülre, ahol két jó barát spermium, a beszédes nevű Simen és a még beszédesebb nevű Cumilla kalandjait kísérhetjük figyelemmel.

A látványvilág pontosan olyan, mint amit a Pixar munkáitól megszokhattunk, épp ezért késztetett minket az alant látható trailer kényelmetlen fészkelődésre.

A The Hollywood Reporter már kritikát is közölt az alkotásról, melyben leírták, hogy az alkotás pörgős és vicces, és tele van olyan jelenetekkel, melyek láttán az ember olykor azt sem tudja, sírjon vagy nevessen. Magyar megjelenésről egyelőre szó sincs, de valamilyen formában előbb-utóbb úgyis hozzánk is lecsorog.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés