Stephen Colbert, amerikai showman láthatóan nem csípi a trollokat, különösen azt a legrosszabb fajtát, melynek egyetlen célja ártani, bármi áron. A Star Wars körül pedig sajnos a legutóbbi epizód óta csak úgy rajzanak az ilyenek.

Colbertnél az csapta ki végleg a biztosítékot, hogy Az utolsó Jedik Rose-át alakító Kelly Marie Trant a származása miatt addig cseszegették a magukat rajongóknak definiáló, de valójában csak simán seggfej billentyűzethuszárok, hogy a színésznő kénytelen volt elmenekülni a Twitterről.

Ez már csak azért is nagyon szomorú, mert közvetetten az eddig bájos szubkultúraként kezelt geek-közösségről fest borzasztó képet, amit már a showman sem tudott szó nélkül hagyni, és a The Late Show-ban ezzel a kamutrailerrel küldött el minden rosszindulatú trollt a francba:


A trailerben biztosít mindenkit a felől, hogy 2019-ben egy olyan Star Wars érkezik, melynek egyetlen célja az lesz, hogy kiidegelje a begyepesedett trollokat. Rose lesz a főszereplő, az összes vagány férfi karakter pedig beesik egy nagy szakadékba, miután Rey levágta a farkukat.

Na jó, azért reméljük, ez nem jön össze, de most már tényleg tarthatna egy kemény önvizsgálatot a trailerrel megszólított néhány száz (ezer?) ember.

És ezt olvastad már?
Megérkezett a női Hulkról szóló sorozat első kedvcsinálója