Már írtunk korábban a Richard La Ruina nevű pick-up artist projektjéről, a Super Seducer nevű videojátékról, ami amúgy annyira kínos, amennyire csak kínos lehet egy ilyen cucc.

Richard La Ruina ugyanis saját bevallása szerint a világ legsikeresebb csajozóművésze, ezt pedig pont annyira hisszük el neki, mint amennyire a hugyosrészeg Sanyinak is elhisszük, ha péntek este azzal menőzik, hogy a héten három csajt fektetett meg zsinórban és ebből négy hármasiker volt.

Már csak azért is szkeptikusak vagyunk, mert La Ruina első blikkre annyi szexuális kisugárzással rendelkezik, mint egy gilisztás kismacska... mondjuk azt legalább van, aki megsimogatja. Sajnálatból.

Olyan borzasztóan kínos randijáték érkezik Valentin-napra, hogy már a trailerétől feszengünk

A címe Szupercsábító, és annyira szarul néz ki, hogy csak pislogunk.

Na de félre a vitriollal! Hiába néz ki úgy emberünk, mint Télapó fiatal korában, attól természetesen még lehet hatalmas spíler. A főszereplésével készült Super Seducer, azaz Szupercsábító című játék legalábbis pont ment akkorát, hogy elkészüljön a második része. A szaksajtó szerint mondjuk mindkettő pont egy kalap szart ért, de erős a gyanúnk, hogy nem egy játékos röhögte halálra magát miattuk a monitor előtt ülve, ezért a hamarosan megjelenő harmadik részre is simán mutatkozott fizetőképes kereslet.

Csak aztán az történt, hogy a Valve cenzorai rájöttek, hogy 2021-et írunk, amikor a szexuáltárgyiasítás nem annyira vicces – legalábbis ez kell legyen a hivatalos álláspont – és letiltotta a stuffot a Steamről, ami az internet legnépszerűbb videojátékos áruháza. Az indokolás szerint nem szeretnének olyan játékokat árulni a platformjukon, ami élőszereplős karaktereket ábrázol szexuálisan explicit szituációkban.

És ha már élőszereplő, meg szexuálisan explicit ábrázolás, mutatjuk a Super Seducer 3: The Final Seductionazacím! – trailerét, mert a Meistert leszámítva tele van nagyon szép emberekkel.

Az eddigi két rész egyébként azon kívül, hogy valóban echte kínosak voltak, nem igazán ártottak senkinek. A játékosnak el kellett döntenie a klipek egy-egy pontján, miket akar mondani a partnerének, és attól függően alakult a sztori, amit egyébként a világ legsikeresebb latinlovere folyamatosan narrált, nagyon hasznos tippekkel ellátva a csajozógép-aspiránsokat.

Nos, a harmadik részt a rajongók a Steamről már biztosan nem fogják letölteni, de a nagyon szorgalmasak tutira megoldják majd valahogy.

Ez is érdekelhet:

A milliárdos Kylie Jenner a rajongóitól koldul aprópénzt az ismerőse kórházi számlájára

Az érintettnek jobbulást, Jennernek sokkal több józan észt kívánunk!

11 nappal szülés után már tolja a villantós tükörszelfiket Emily Ratajkowski

Megmutatta, mennyire alakította át a testét a terhesség: semennyire.

És ezt olvastad már?
17 éves magyar srác tervezte a LEGO legújabb szettjét