Rossz vagy az ágyban? Egy marék sült krumpli is férfiasabb nálad? Keresd meg a saját szex-Yodádat! Ő majd minden problémádat megoldja.

A Szex az ex után az a fajta vígjáték, amikor a béna férfit megpróbálják valahogy összerakni romjaiból, hogy jól teljesítsen a csajoknál. Láttunk ilyet, de mivel régen volt már A 40 éves szűz, és ki vagyunk éhezve az ilyesfajta szórakozásra, akár még akkor is jól sülhetne el a dolog, ha csak egy közepes szintet hozna a film. Nos, a közepes szinttel nincs is probléma, egy minden tekintetben átlagos vígjátékkal van dolgunk, csak éppen nincs benne egyetlen karakter sem, aki szerethető lenne.

A történet hőseit mintha a korábbi vígjátékok legnépszerűbb szereplőiből léptették volna elő: itt a túlságosan is félénk pasi, akinek barátnője olyan szexet akar, ami legalább azt a szintet megüti, amikor nem alszik el közben, de persze jócskán fölélő a saját képességeinek is. Beköszön a férfi segítségére siető aranyos sztripper-csaj, akinek persze álmai vannak, miért is ne lennének, egyetlen sztriptíztáncosnő sem akar a nyugdíjazásáig egy szál csöcsben parádézni a színpadon. Velünk lesz a valamilyen furcsa hobbit űző, minden oldalról megvizsgálva is furcsa mama, a nagy csajozós haver, és még a Rocco Siffredi farokméretét is lazán alázó, mindig meztelen szomszéd sem marad távol.

Ha valakinek minden karakter meglenne már valamelyik korábbi filmből, az nem a véletlen műve, mint ahogy az sem lenne az, ha a sztorit is hallotta volna már valahol. Adott egy végletekig visszafogott könyvelő, Jordan, akinél egy halott meztelen csiga is kreatívabb az ágyban. Barátnője, Rachel eljegyzés helyett kirúgja a férfit, vagy ha úgy jobban tetszik, elengedi a pórázát, hogy mindketten sokat tapasztaljanak más emberektől. Mikor Jordan haverjához utazik, találkozik egy sztriptíztáncosnővel, Juliával, és egyességet kötnek: a férfi segíti a nőt kihúzni az anyagi csődből, a nő pedig megtanítja a könyvelőt arra, hogyan legyen isten az ágyban barátnője visszaszerzésének érdekében.

Az előbbi sorokat elolvasva lepörgött a fejedben egy komplett film? Akkor tutibiztos, hogy ez a film pörgött le. Tudod, mi a vége. Igen, pont az. Azt azonban nem sejted, mennyire merész a mozi, meztelen nők, férfiak, nemi szervek, csöcsök villannak fel szép ütemesen, az orális szexjelenetek lazán férnének el egy szoftpornó-csatorna esti kínálatában is, a poénok azonban annyira fásultak, hogy csak egyszer-kétszer tudod majd magad elröhögni a filmen, főleg akkor, ha láttad az előzetesét.

Hiba lenne azt állítani, hogy ez a vígjáték ne lenne szerethető. Csak éppen olyan… semmilyen. Viccesnek nem elég vicces, de ha egyenesen DVD-re jött volna ki, egy kölcsönzés erejéig megérte volna az árát. Megnézed, és elfelejted, hogy valaha is láttad volna, csak valami idegesség marad utána. A szereplők miatt, akikre ráférne egy normális numera. De könnyen lehet, hogy a hiba bennünk van, hiszen a Szex az ex után a legviccesebb kanadai szexvígjátékként hirdeti magát. Mondjuk ez nem nagy vállalás...

5/10

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

David Beckham közzétett egy videót, amin egy házibulin az újra összeállt Spice Girls mulatozik

További cikkeink a témában