Dwayne Johnson már korábban is meglebegtette, hogy szívesen megnézné, ahogy a DC szuperhősei a Marvel hősei ellen vonulnak, mivel pedig hamarosan Black Adamként fogja gazdagítani a DC filmes univerzumát, a szava most többet ér, mint valaha.

Johnson Hollywood egyik legnagyobb húzóneveként nemcsak színész, de komoly tényező a kreatív döntésekben is, melyekből ráadásul ő maga szívesen ki szokta venni a részét. (Valószínűleg emiatt vesztek össze Vin Diesellel is.)

Szóval nem egy új ötlet részéról a DC-Marvel crossover, így arra a friss Instagram-posztjára sem érdemes legyinteni, melyben keringőre hívja az MCU-hoz nem rég Shang-Chiként csatlakozó Simu Liut.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

A posztban gratulál Liunak, de gyorsan hozzá is teszi, hogy ha ők kerülnének szembe egymással, a tíz gyűrű biztosan nem lenne elég. A barátságos ugratás folytatása még ennél is direktebb:

Csak szólj, ha te, vagy bárki más a Marvelnél szeretne egyet táncolni a feketébe öltözött férfival!

Ennél egyértelműbb nem is lehetett volna. Persze, mi is örülnénk egy ilyen mashupnak, de ha össze is jön, biztosan nem lennénk azoknak az ügyvédeknek a helyében, akik feladatul kapják az együttműködésről szóló szerződés megszövegezését.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában