Bármennyire is furcsa, nem minden gyönyörű színésznő dobja le magáról a ruhákat, még hosszas könyörgés, és remek filmes indok mellett sem. Íme tíz olyan szupersztár, akiről képtelenség leimádkozni a ruhát.

Imogen Poots

A britek bájos kis pofikája, aki szőke fürtjei és kislányos vonásai ellenére nagyon is dögös tud lenni. A baj csak az, hogy túlságosan is visszafogott a filmjeiben. Még akkor is, ha ő marad az egyetlen női szereplő, aki még nem vetkőzött le a vásznon, mint például A szenvedély királya című szörnyű életrajzi műben. A búcsúkoncertben is eltakarta egy rajta fekvő, öregebb férfi, a Hosszú út lefelében mondjuk feneket villantott, de azért ennél többet szeretnénk. Talán majd egyszer. Talán.

Anna Kendrick

Mondhatnánk, hogy túlságosan visszafogott lány, de ez azért nem egészen igaz. Most épp a Mike és Dave eskövőhöz csajt keresben bazmegeli szét magát, és eddig csak maximum szolid fehérneműben mutatta meg, hogy csodálatos alakja van. A GQ-nak egy ízlésesen szexi, mindent takaró fotósorozatot is bevállalt. Lehet, hogy ő sosem gondolja majd meg magát, mindenesetre nem reklamálnánk, ha mégis ledobná a textilt valamelyik filmje kedvéért.

Megan Fox

Bármennyire is furcsa, a szuperszexi Megan még sosem vállalt be meztelen jelenetet, és nem is nagyon tervezi a jövőben, hogy ledobná a textilt. Bár azért azt az Amanda Seyfrieddel közös kis leszbizést az Ördög bújt belédben tekinthetjük egy kicsit merészebb kalandozásnak, azért figyelünk ám, ennyivel nem lehet kiszúrni a szemünket. Csak majdnem. És sajnos az sem valószínű, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök valamelyik következő folytatásában láthatod majd ruha nélkül. Mindegy, kivárjuk a sorunkat.

Jessica Alba

Jessica annyira szemérmes, hogy a Macheteben látható meztelen jelenetét is számítógép animálta, bármennyire is tűnik igazinak, a hölgy bizony fehérneműben állt a kamerák elé, az ügyes grafikusok pedig eltűntették róla a ruhát. Ő az, akiről teljesen biztosra vehetjük, hogy csak fehérneműig vetkőzik majd a jövőben, és az a tény sem sokat segít ezen, hogy már anyukaként tengeti mindennapjait. Ez van. El kell fogadni.

Mila Kunis

Bár Natalie Portmannel felvett egy igencsak kemény jelenetet a Fekete hattyúhoz, és ágyban töltötte meztelenül a fél forgatási időszakot Justin Timberlake-kel a Barátság extrákkalban, az isteni Mila sem dobta le még magáról a melltartót látható helyen, és az amerikai Playboyban is úgy szerepelt, hogy egy fotót sem közöltek róla. Na ez a teljesítmény! A remény hal meg utoljára.

Emma Watson

Bár kicsit perverz az ügy, ugyanis még kislányként ismertük meg a Harry Potter-filmekben, Emma mára már igazán dögös kis nővé érett, minden férfi álmává, akit nagy erőkkel igyekeznek levetkőztetni a filmgyárban, de még túl fiatal ehhez. Vagy csak nem találta meg a megfelelő szerep. Idén ugyan ledobta a felsőjét egy fotózás kedvéért, de még csak a mellei kontúrját sem láthatjuk a fotókon. Valószínűleg két–három éven belül megtörik a jég, és valóra válik az álom.

Kristen Bell

A gyönyörű szőkeség a Lepattintva című vígjátékban (a szintén magát megmutatni nem akaró) Mila Kunisszal zavar le két különböző szobában egy olyan ágyjelenetet, hogy ruha egyikükön sem marad, mégsem látszik belőlük szinte semmi. Kristen továbbra sem tervezi megmutatni bájait. Kár. Fürdőruhás testét azonban bármikor közszemlére teszi, szóval annyira rosszul azért nem jártunk.

Jennifer Love Hewitt

Fehérneműben már ezerszer láthattuk, vállalt szexjeleneteket, fülledt fotózásokat, csak éppen a lényeget nem mutatta meg soha. Pedig annyira adta volna magát, hogy az Ügyféllista című, csodaszép melleit szinte folyamatosan gyönyörű dekoltázsokkal megmutató sorozatban megtörjön végre a jég, de nem, sohasem fog, és ezt el kell fogadnunk végre. Mindegy, így is eszméletlen látványt nyújt.

Christina Hendricks

A filmszakma legnagyobb mellei nem hajlandóak ledobni magukról a melltartót. Christina a Mad Menből ugyan egyszer pórul járt, hiszen netre kerültek mellvillantós képei, ezek azonban amolyan telefonnal készített, gyenge minőségű fotók voltak, így továbbra is várnunk kell egy művészi kitárulkozásra. Állítólag olyan nem lesz. Azért hátha egyszer meggondolja magát.

Kristen Kreuk

A Smallville egzotikus szépségének ruha nélküli fotóira egy egész világ kíváncsi lenne. Egyelőre úgy tűnik, sosem kapjuk meg, amit szeretnénk. Bár már az előbb emlegetett Mocsok című film irójának, Irvin Welsh Ecstasyjának filmváltozatában vállalt szexjelenetet, az is inkább csak olyan volt, mint egy rosszul eljátszott egymáshoz simulás a Barátok köztben. Hát hol marad a szenvedély?

És ezt olvastad már?
Teszteld a tudásod a magyar kultúra napján!