Sikereik csúcsán hiába vártál rájuk, de jövőre már élőben nosztalgiázhatsz a Take Thattel. Sokadik visszatérésük alkalmából, Robbie Williams nélkül ugyan, de koncertezni jönnek a Budapest Parkba.

Sokan mit nem adtak volna érte, ha Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange és Robbie Williams koncertezett volna Budapesten a kilencvenes években. Harminc évet kellett várni rájuk, ami alatt többször is megszűntek, újra összeálltak, Robbie Williams otthagyta őket, majd visszatért. Már a posztereket is elengedte a cellux, mire a sokadik újrakezdésükre hozzánk is eljön a Take That, 2024. július 3-án lépnek fel a Budapest Parkban. Igen, ők azok:

Hány fős a Take That?

1989-ben alakult Manchesterben a Take That, és ’92-ben jött ki az első albumuk, amit a következő években több újabb lemez követett olyan slágerekkel, mint a Back For Good, a Sure vagy a Never Forget. Robbie Williams 1995-ben vált ki a formációból, majd a következő évben sokak bánatára bejelentette a feloszlását a Take That. 2006-ban, immár négyen ismét turnéra indultak, majd Robbie Williams visszatért, 2012-ben a londoni olimpia záróceremóniáján is felléptek. Két évvel később Robbie Williams és Jason Orange kiszállt a zenekarból, és a háromtagú Take That idén újra visszatér, novemberben új albumot adnak ki, ezt követi a brit, majd az európai turné, ami Budapestet is útba ejti.

Mint ezen a képen láthatod, a fiúk már nem éppen úgy néznek ki, mint ahogyan emlékszel rájuk, de lásd az előnyét is az idő múlásának, végre olyan minőségben rögzítheted a koncertet, amiről álmodni sem mertél volna 1995-ben.

Ez is érdekelhet:

Hihetetlen, de úgy néz ki, hogy most tényleg újra összeáll a Spice Girls

Eddig Victoria Beckhamet kellett győzködni, hiszen ő annyira jól ment férjhez, hogy nemigen van szüksége haknikra.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

Hihetetlen, de a Furiosa egyik színészének közleményben kellett tisztáznia, hogy ez csak egy film, nem a valóság

További cikkeink a témában