Amikor tavaly befutott a Motorosok első előzetese, mi azonnal felírtuk a bakancslistánkra. Aztán jött a fekete leves.

Kiderült ugyanis, hogy az eredeti forgalmazó, a 20th Century Fox anyavállalata, azaz a Disney mégsem akarja bemutatni a filmet. Nem jó jel, de azért tartsuk fejben, hogy tavaly az egeres cég szinte halmozta a rossz döntéseket, és bízunk benne, hogy hamarosan a Motorosok kukázását is felírhatjuk a 2023-as elcseszéseik közé.

Egy darabig para volt, hogy talán nem is láthatjuk ezt a filmet, de aztán a gyártó új forgalmazót keresett, a Universal portfóliójába tartozó Focus Features pedig hatalmas megkönnyebbülésünkre lecsapott az alkotásra, sőt, ennek köszönhetően Jeff Nichols filmje még magyar premierdátumot is kapott. Öröm, boldogság, már csak az kell, hogy a végeredmény pont annyira legyen látványos és izgalmas, mint azt a trailerek sejtetik.

A film a Vandals nevű motoros banda sztoriját meséli el, melynek vezetőjét Tom Hardy alakítja, aki szeretné a vezető szerepet átpasszolni az egyre népszerűbb Austin Butler által eljátszott Bennynek. Egy darabig minden csak a vagányságról meg a szabadságról szól, de aztán a csapat egyre erőszakosabbá válik.

A filmet a magyar mozikban június 20-án mutatják be.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés