A Naughty Dog saját weboldalán jelentette be, hogy korszakos videojátékuk hamarosan társasjáték formájában is játszható lesz.

A The Last of Us komoly diadalmenetet tudhat maga mögött, hiszen mindkét eddigi része hatalmas sikert könyvelhetett el a kritikusok és a játékosok körében. Ez a jövőben minden bizonnyal folytatódni fog, hiszen már leforgott az HBO azonos című sorozata, mely az első rész eseményeit dolgozza majd fel, és a hírek szerint januárban be is mutatják az HBO Maxon.

Ha ez még nem lenne elég a rajongóknak, most az alkotók azt is bejelentették, hogy készül a The Last of Us: Escape the Dark című társas, amit az Escape the Dark sorozattal ismertté vált Themeborne készített el. Az említett sorozat darabjai kooperatív társasjátékok, azaz a játékosok nem egymás ellen, hanem egymást támogatva harcolnak egy közös cél, ebben az esetben az általuk alakított karakterek túlélése és elmenekülése érdekében.

Már egy képet is kaptunk arról, hogy fog kinézni a játék, és bár a fekete-fehér megvalósítás nem túl látványos, az ígéret szerint a könnyen érthető, mégis izgalmas szabályok kárpótolják majd a vásárlókat.

Az irányítható karakterek az első rész szereplői közül kerülnek majd ki, vagyis Joel és Ellie mellett Tesst, Tommyt, Billt és Marlene-t is választhatjuk majd. A játékot akár egyedül, de maximum 5 játékos együttes részvétele mellett is felpakolhatjuk majd az asztalra. A Themeborne közösségi kampányt is indított a játéknak a Kickstarteren, mely november 8-án startol el, és nagyjából kizárt, hogy ne érje el néhány óra alatt a kitűzött célt.

(forrás és képek: Naughty Dog)

Ez is érdekelhet:

A God of War Ragnarök új reklámjában Ben Stiller Kratosként ad nevelési tanácsokat

Hamarosan befut az év legjobban várt videojátéka, ezért a Sony kettes sebességbe kapcsolt.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában