Ha nagyon égeti a zsebed a pénz és szeretnél különböző, olykor valóban hatékony előnyökre szert tenni a világ egyik legnépszerűbb ismerkedős platformján, akkor a Tinderen tényleg van mire költeni.

Jelenleg három előfizetői csomag, a Plus, a Gold és Platinum között választhat a felhasználó, melyek közül a legutóbbi már azt is lehetővé teszi, hogy anélkül írj a kiszemeltednek, hogy párba álltatok volna. A csomagok közül a legdrágábbért már bőven tízezer forint fölött kell fizetni, amennyiben egy nekifutásra csak egy hónapra fizetsz elő, az összeget pedig csak azzal tudod lejjebb tornázni, ha egyszerre több hónapot is kifizetsz.

Szóval a professzionális online csajozás nem olcsó mulatság, most pedig egy olyan hírt sikerült elcsípni, amitől valószínűleg még azok is dobnak egy hátast, akik egyébként pont ezen nem igazán szoktak spórolni.

A Tinder vezérigazgatója, Mark Van Ryswyk elismerte, hogy a cég egy olyan előfizetés bevezetését fontolgatja, amire még nemigen volt példa ebben a műfajban:

a jelenleg Tinder Vault néven futó csomag havi díja 500 dollár, azaz nagyjából 170 ezer forint lenne, ennyiért pedig a felhasználó a nap 24 órájában a rendelkezésére álló asszisztenst kap, illetve a sepregetés során az algoritmus elsőbbséggel fogja elé pakolni a legnépszerűbb felhasználókat.

Biztosan képes előremozdítani az ember törekvéseit, ha egy profi segít neki megfogalmazni a pároknak szánt üzeneteket, de azért ezt az összeget mi még így is egy kicsit húzósnak tartjuk, szem előtt tartva, hogy hosszú távon mégiscsak az a célravezető, ha az ember önmagát adja.

Van Ryswyk persze hangsúlyozta, hogy ezen a ponton még minden vita tárgyát képezi, vagyis korántsem biztos, hogy bármi is megvalósul a tervekből.

(Forrás: Fast Company, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés