2017-ben Sean Rad, a Tinder alapítója a Start-Up Grind nevű tech-konferencián elmondta, hogyan fog kinézni szerinte a párkeresés öt év múlva. Most már magabiztosan ki lehet jelenteni, hogy Sean akkoriban egy kicsit túl sok sci-fit nézett.

A techmogul ugyanis akkor azt mondta, hogy a közeli jövőben a csajozás/pasizás minden modern társadalomban teljes egészében átlép majd a virtuális térbe. Konkrétan ezt vizionálta:

Öt éven belül a Tinder már olyan hatékony lesz, hogy ha megkérdezed Sirit (az Apple asszisztense), milyen programok lesznek ma este a közeledben, fel fog ugrani a Tinder és tájékoztatni fog arról, hogy éppen most mászkál a lakásod előtt egy lány, aki valószínűleg nagyon passzolna hozzád. Elmondja majd, hogy ugyanazt a bandát szeretitek, ami egyébként ma este fog játszani a közelben, majd megkérdezi tőled, hogy foglaljon-e két jegyet a koncertre.

Sean Rad, a Tinder alapítója elmélkedés közben

Ez még nem minden, ugyanis Rad még azt is hozzátette a fentiekhez, hogy a Tinder valószínűleg tökéletesen fogja alkalmazni a kiterjesztett valóságot, így nem lesz más dolgod, amikor elmész szórakozni, mint elővenni a mobilod, és a kijelzőn keresztül végigpásztázni a helyiséget. Az alkalmazás azonnal meg fogja mutatni a közelben lévő tinderezőket és azt, hogy kompatibiliesek vagytok-e egymással.

Nos, szerencsére vagy sem, ettől még mindig fényévekre vagyunk.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!