A Redditen osztotta meg a RiskyRide nevű felhasználó egy borzalmasan félrement Tinder-randi sztoriját. Az azóta törölt bejegyzésben leírt történet tényleg nem mindennapi, de pont annyira életszerű, hogy mi simán elhisszük, ilyen is megtörténhet.

Persze az interneten egy álnév mögé bújva az ember azt ír, amit akar, de ez az eset van annyira szórakoztató és szürreális, hogy még akkor is megér egy olvasást, ha az egész nem több egy modern városi legendánál.

Főhősünk kálváriája egészen biztatóan indul. Megvan a match a lánnyal, a kommunikáció jó, az illető helyes, érdeklődő, viszonylag hamar szóba kerül a személyes találkozó lehetősége is, szóval valahogy így néz ki egy nagyon ígéretes első óra a Tinderen. A lány annyira lelkes volt, hogy amikor a srác felvetette, hogy felveszi őt a kocsijával egy tényleges randi céljából, azonnal igent mondott. A személyes találkozón aztán emberünk elégedetten konstatálta, hogy randipartnere még a képeken látható hölgynél is jobban néz ki, ráadásul élőben is ugyanolyan lendülettel folytatódott az ismerkedés, mint virtuálisan, mindennemű görcs vagy kínos csend nélkül.

Az autóban ülve megbeszélték, hol folytatják a randit, majd elindultak. A dolog akkor vett fura fordulatot, amikor a lány megkérte hősünket, hogy álljanak meg egy barátjánál, mert magához venne valamit. Mivel a cím pont útba esett, a srác szívesen teljesítette a kérést. Odaértek, a hölgy pedig azzal szállt ki, hogy azonnal jön.

Tíz perc telt el, mire emberünk elkezdett fészkelődni a kocsiban. Először csak egy üzenetben érdeklődött a lánynál, hogy minden rendben van-e, de mivel erre nem érkezett válasz, megpróbálta felhívni, a telefont azonban nem vették fel. Ekkor már érezhette, hogy valami nem oké, ezért úgy döntött, hogy odasétál az ajtóhoz és bekopog. Egy magas, tetovált fickó nyitott ajtót, aki elmondta, hogy

a lány nemigen mostanában fog kijönni, ugyanis éppen a szobatársával szexel.

Hősünk leírta, hogy fogalma sincs, akkor és ott milyen fejet vághatott, de az ajtót nyitó tetovált pali hirtelen megölelte, aztán azzal próbálta vigasztalni, hogy fel a fejjel, ő is dugott már a lánnyal, és szerinte sokkal jobb numerák is szaladgálnak a világban.

Ez már önmagában kemény sztori, de az egész akkor lett igazán kerek, amikor RiskyRide egy üzenetben megkérdezte a lánytól, hogy erre miért volt szükség, majd másnap be is futott a válasz. A hölgy ugyanis arra hivatkozott, hogy

a sztrájkoló Uber-sofőrök miatt mostanában nagyon nagy problémát okoz neki, hogyan jusson el ide-oda, ezért más módszer után kellett néznie.

Nos, ezen a ponton a pórul járt sráccal együtt már mi sem tudjuk, sírjunk-e vagy nevessünk, inkább csendben reménykedünk abban, hogy a karma előbb-utóbb igazságot szolgáltat.

Ez is érdekelhet:

Fergeteges jelenet játszódott le egy hokimeccs csókkameráján Kanadában

A felvétel hasít is a neten, ahogy elő van írva.

(Forrás: Daily Mail, főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!