Sacha Baron Cohen egyszer mondjuk lebukott közben, de ettől még elég nagy a meglepetés. Vagy mondhatnánk: veeeery nájsz!

Bár volt már, hogy Borat nyugdíjba vonult, egyszerűen nem pihenhet, időnként előhúzza a tarsolyból Sacha Baron Cohen, és most úgy tűnik, egy komolyabb projektre is visszatért. Állítólag leforgott ugyanis a Borat 2, ami nem lesz egyszerű darab. Úgy írják le a filmet, mint amiben "Cohen azt játssza, hogy ő Borat, aki azt játssza, hogy ő Cohen". Hogy ebből mi sülhet ki, azt egyelőre még maga a jó isten se tudja, de a Collider információi szerint még az előbbi leírás sem teljesen száz százalékos pontosságú.

Azt is tudni vélik, hogy egy streamszolgáltató fizetett a filmért, egyelőre viszont nem tudni, melyik. A Borat 2 nem csak szimplán leforgott, de Cohen volt, akinek már vetített is belőle, úgyhogy eléggé valószínű, hogy Borat nagyon hamarosan visszatér, az sem lenne meglepetés, ha az amerikai választások idején. Pár hete egyébként Cohen lebukott, amikor egy autóban forgatott Borat-kosztümben, az arra furikázók felvették, de akkor még csak remélni mertük, hogy a már sokat pletykált Borat 2-t, és nem csak egy újabb rövid late night show-s szösszenetet készít. Ha nem láttad azt a videót, akkor nézz bele most:

És ezt olvastad már?
A Black Adam buktája jelzi, hogy az embereknek kezd elegük lenni a szuperhősökből