Bár teljességgel szörnyű, amit tegnap időjárás címszóval kidobott számunkra a gép, mégis eszünkbe jutott egy picit viccesebb setlist egy erősebb viharhoz.

EDDA - Szélvihar

Egyből egy ziccerrel kezdjük, és kíváncsi lennék Pataky Attila arcára, aki motorra vágyik annak ellenére, hogy a város atomjaira hullik. Hát persze, Attila. Hát persze.

Vanessa Williams - Colors of the Wind

A szélnek különböző színei voltak tegnap. Sok volt a zöld, amikor komplett fákat kapott fel a kis gazfickó, volt kristályos, amikor szépen ledobta őket az autók szélvédőire, majd a darabkákat is felkapta a szél. De volt sötétszürke is, amikor megcsillantak benne a sáros vízű utcai tavak cseppjei. Pocahontas? Itt senki sem lett volna.

Piramis - Kóbor angyal

„Fáradt vagy, és úgy érzed, hogy széjjel tép a szél,

S a városban nincs egy hely hova hazamehetnél”

Mivel a szél azt a helyet is széttépte. Ennyi. Révész tudta.

Earth Wind & Fire - Keep Your Head To The Sky

Érted. Föld, szél és tűz. Ez mind megvolt. Ráadásul még azt is kérik, hogy emeljük a fejünket az ég felé, mert hát onnan jön a manna. Nyilván arról szól a dal, hogy Jézus, a világmindenség, meg minden, de most

Halott Pénz - Valami van a levegőben

Faágak, autóalkatrészek, tetők, kerti bútorok. Háromkor elindulni? Na még mit nem? Mi is ezt mondtuk itt a szerkesztőségben, aztán megtörtént a baj. El kellett volna indulni.

Korál - Homok a szélben

Balázs Fecó szerint azt mondtuk, ő az. Nem tudunk vitatkozni ezzel, mivel nem látjuk értelmét, de szél-tematikában mégis elő kell hoznunk ezt a dalt.

Kansas - Dust in the Wind

Azért amikor összeomlik a fél világ (nem mondom, hogy nem túloztam) egy vihar miatt, az ember csak elgondolkodik, hogy mennyit ér. Porszemek vagyunk a szélben. A Kansast kérdezd. Megmondják.

David Bowie - Wild Is The Wind

Bowie örökbecsűje a Station to Stationről sem maradhat ki, ami egyébként eredetileg Dimitri Tiomkin és Ned Washington dala volt, majd a fél világ feldolgozta. De ahogy Bowie feldolgoz, nem dolgoz úgy fel senki.

The Doors - Riders on the Storm

Ki ragadt be tegnap kocsiba a vihar miatt? Esetleg metróba? Vagy bármilyen tömegközlekedési eszközbe? Nekik küldjük ezt a dalt. És mindenkinek, aki szereti.

Illés - Elvonult a vihar

Mert a vihar bizony elvonult, de nem lehetünk vidámak, mert annyi törmeléket hagyott maga után, mint amennyit egy vihar sem ennyit. Legközelebb köszönjük, nem kérjük.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában