A címből valószínűleg mindenkinek egyértelmű, mi jön. Ez a tíz színésznő már elmúlt 50, de még most is üveges tekintettel bámulnánk meg őket, ha szembejönnének az utcán... persze csak napszemüveg mögül, hogy ne hozzuk őket zavarba. Szubjektív a lista. Ha tudsz jobbat, ne tartsd magadban!

Liz Hurley

Liz ma már nem színészkedik, és ha őszinték akarunk lenni, aktív éveiben sem a talentuma miatt imádtunk minden egyes képkockát, amin felbukkant. Ez a nő egy igazi nehézbombázó. Idén júliusban töltötte az 57-et, és egészen egyszerűen kiakasztó, mennyire szexi még mindig.

A fenti csoportkép, melyen Hurley piros ruhában látható, június 23-án készült egy berlini rendezvényen.

Jennifer Lopez

Bár ha pontosak akarunk lenni, akkor most már Jennifer Afflecknek kellene hívnunk, mi azonban inkább a régi nevén szerepeltetjük, hiszen egy egész világ így ismeri. JLo 52 éves, de az ő esetében ez tényleg csak egy szám, semmi több.

A fenti képen JLo a Tribeca filmfesztivál nyitóestjén látható június 8-án.

Marisa Tomei

Marisa Tomei örökifjú. Nem hiába ő kapta a Marvel Pókember-filmjeiben a szexi May néni szerepét, hiszen a külseje okán a vonzó szomszéd anyuka szerepére termett. Egészen hihetetlen, de decemberben lesz 58 éves. Ha tippelnünk kellett volna, simán azt mondtuk volna, hogy alulról súrolja a negyvenet.

A fenti képen a színésznő egy Los Angeles-i étterem megnyitóján látható július 19-én.

Diane Lane

Diane Lane tökéletesen szemlélteti, mennyire vonzó tud lenni, ha egy nő nem küzd a kor ellen, hanem simán csak jól érzi magát a bőrében. Már ő is 57 éves, de mivel néhány pályatársával ellentétben ő nem műttetett magából madárijesztőt, egyszerűen jó ránézni.

A színésznő a fenti képen az idei Oscar záróbuliján látható.

Monica Bellucci

Bellucci az olaszok nemzeti kincse. Vele kapcsolatban a szexi szinte degradáló jelző, hiszen ez a nő olyan méltósággal viseli azt a lehengerlő szépséget, amit a természet neki adott, hogy az ember alig talál rá szavakat. Szeptemberben lesz 58, de ha egyszer ránk köszönne, kocsonyává változnának a térdkalácsaink.

Bellucci a fenti képen egy gironai premieren látható július 14-én.

Halle Berry

Halle Berry az egyik utolsó hamisítatlan hollywoodi szexszimbólum, aki még a szexista 007-es idejében volt Bond-lány, és akinek a fedetlen kebleivel még egy olyan középszerű akciófilmből is kasszasikert lehetett csinálni, mint a Kardhal című mozi. Idén augusztusban ünnepli az 56. születésnapját, de húsz évet úgy letagadhatna, mint a szél.

A fenti kép március 13-án készült a 27. Critics Choice Awards díjátadón Los Angelesben.

Salma Hayek

Ha elhangzik a bombázó latina kifejezés, azóta jut rögtön Salma Hayek az eszünkbe, amióta láttuk őt meztelenül a Desperado című akciófilmben, illetve majdnem meztelenül az Alkonyattól pirkadatig című kultmoziban. Salma szeptemberben lesz 56 éves, de még mindig ugyanúgy tudunk érte rajongani.

Salma Hayek a fenti képen a Brit Filmakadémia idei díjátadóján látható március 13-án Londonban.

Sofia Vergara

Egy másik latin szépség, akit ritkábban láthattunk a nagy vásznon, de a Modern család bombázó feleségeként mégis sikerült fülig belezúgni. Ő nagyjából másfél hete töltötte az ötvenet, így éppen felkerülhetett a listánkra.

Sofia Vergara a fenti képen az America's Got Talent 17. évadának forgatásán látható április 20-án Pasadenában.

Michelle Pfeiffer

Michelle igazi törékeny szépség, aki ugyanolyan ragyogó, amikor fülig ér a szája, mint amikor a szerepe szerint szomorúnak kell lennie, sőt, még dühösen is ellenállhatatlan. Ő már 64 éves, de ha minket kérdezel, a legdögösebb hetven éves színésznők listájára is simán fel fog férni, ha itt lesz az ideje.

Pfeiffer a fenti képen az NBC Today Show című műsorának felvételén látható április 7-én.

Sandra Bullock

Sandra egy időre felhagyott a színészkedéssel, pedig az adottságai okán még legalább tíz évig simán eljátszhatna bármit. Júliusban töltötte az 57-et, ami valami varázslatos szám lehet, hiszen a listában több szereplő is ilyen idős, és hozzájuk hasonlóan Bullock kisasszony sem néz ki annyinak.

A színésznő a fenti képen Az elveszett város londoni premierjén látható március 31-én.

(Képek forrása: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Minden idők tíz legnagyobb női akciósztárja

A nemek közötti egyenlőség jegyében a csajoknak is hegesztettünk egy toplistát.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Elképesztő kedvcsináló érkezett a Stranger Things világában játszódó színdarabhoz

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés