Idén filmes fronton nem sokmindennek lehetett örülni, de a Deadpool-franchise háza tájáról érkező legutóbbi hír miatt nagyon sokan örömtáncot jártak.

Köztük mi is, hiszen nem elég, hogy a nagyszájú zsoldos visszatér, de a jelek szerint sikerül kikerülnie a Disney családbarát vállalásait.

Lesz Deadpool 3, és nem heréli ki a Disney

Továbbra is rákerül a 18-as karika.

A Disney ugyanis tényleg bevállalja a harmadik filmet, aminek ugyanúgy Ryan Reynolds lesz a főszereplője, vagyis valószínűleg ugyanabban a mocskos 18 pluszos verzióban kapjuk vissza, ahogy megszerettük. Előbb-utóbb tehát Deadpool is betalál a Marvel filmes univerzumába, igaz, az MCU más szuperhőseivel közös filmjeiben biztosan vissza kell majd fognia magát.

És ha már szóba kerültek a többiek, van valami, amiről a nagy örömködés közepette elfelejtettünk beszélni:

Deadpool magyar hangja ugyanaz a Nagy Ervin, aki Thornak is kölcsönzi a hangját.

Ha Deadpool harmadik önálló filmjében még mindig a megszokott szinkronhangot kapjuk, ezt már egy fokkal problémásabb lesz megcsinálni egy olyan filmben, amiben a hősnek az MCU többi alakjával kell együtt szerepelnie.

Nagy Ervin, alias Deadpool, alias Thor

Ez a lehetőség egyébként egy 2017-es interjúban már felmerült. Akkor a Szinkronjunkie megkérdezte Nagy Ervintől, hogy – bár nem tűnik valószínűnek (akkor még tényleg nem tűnt annak) – ha Thor és Deadpool egy filmben szerepelne, és így csak az egyiket szinkronizálhatná, melyiket választaná.

Nagy erre a kérdésre azonnal rávágta, hogy Deadpool karakterében több a lehetőség, így biztosan őt választaná.

Most úgy tűnik, hogy ezt a döntést tényleg meg kell hoznia, ha jól mennek a dolgok.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában