Szerintünk Tom Hiddleston tökéletes választás lenne James Bond szerepére. A faszi elegáns, sármos, stílusa és humorérzéke is van, akkor miért ne? Barbara Broccoli, a franchise atyaúristene most megmondta, miért nem.

A The New York Post tette egyértelművé, amit már nagyon sokan tudni véltünk: Daniel Craig még egyszer visszatér James Bond szerepében. Éreztük, hogy ez lesz. Bár ő maga már régóta lebegtette, hogy a szögre akarja akasztani a szmokingot és a Waltert, de a Broccoli-klán ezzel szemben nagyon szerette volna őt még egyszer vodka-Martinit kortyolgatva látni.

Sok jólértesült pedig meg volt győződve arról, hogy a szerep legesélyesebb várományosa nem más, mint a Marvel filmes univerzumban Loki szerepében nagyot alakító Tom Hiddleston, és - nem tagadjuk - mi sem ellenkeztünk volna egy kis váltás esetén.

Barbara Broccoli

Nos, most nagyon úgy néz ki, hogy konkrétan ez a váltás soha nem fog összejönni, hiszen a Post belsős forrásra hivatkozva arról tudósított, hogy Barbara Broccoli különösebben nem szereti Tom Hiddlestont, hiszen szerinte a színész túl pedáns, és nem elég kemény ahhoz, hogy Bond lehessen.

Úgy tűnik, ezzel el is van döntve a dolog.

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának első kedvcsinálója