Tom Holland szívesen lenne James Bond, és állítólag ez akár még össze is jöhet
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 24 éves színész a Variety riporterével beszélgetett, amikor szóba került minden idők leghíresebb titkos ügynöke, és a szerepet éppen szögre akasztó Daniel Craig.

Ami egyébként minden idők egyik leglassabb szögre akasztása, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Craig főszereplésével készült utolsó Bond-mozi premierje már annyiszor lett elhalasztva, hogy a benne látható technológia lassan teljesen elavult.

Na de vissza az interjúhoz, melyben a riporter azt is megkérdezte a Marvel filmes univerzumának egyik legkedveltebb hősét, Pókembert játszó színésztől, hogy milyen karaktereket játszana el szívesen a jövőben, Holland pedig nem késlekekedett a válasszal:

Az embernek ilyenkor nyilván eszébe jut, hogy Holland talán egy picit még zsenge korú James Bond szerepére, de a megbízható infóiról híres hollywoodi insider, Charles Murphy erről így nyilatklzott:

Ezen a ponton a jelek szerint semmit nem lehet kizárni, Holland csillaga pedig emelkedőben, szóval akár még meglepetés is érhet minket.

Nos, igazából mi először a Nincs idő meghalni című epizódot szeretnénk végre moziban látni és majd csak utána néznénk meg, ki veszi át a stafétát a leköszönő Craigtől.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.