A Sam Raimi-féle Pókember 3. Venomja, azaz Topher Grace meg lett kérdezve a Redditen, hogy benne lesz-e a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút című Marvel-moziban, ő pedig zseniális választ adott.

A kérdés egyébként alapból nem őrültség, hiszen a Marvel és a Sony közös filmjében egy rakás olyan karakter felbukkan majd, akik korábbi Pókember-mozikban szerepeltek. Ott lesz például a Zöld Manó a Pókember 2002-es első részéből, Alfred Molina Doctor Octopusa a Pókember 2.-ből, Jamie Foxx Electrója az A csodálatos Pókember 2.-ből, és nem lennénk meglepve, ha még mások is beugranának egy kellemes cameóra.

Grace Venomként a Pókember 3-ban

Topher Grace eddig egyáltalán nem került szóba, szóval a rajongói kérdés adta magát, a színész pedig a következővel csapta le a magas labdát:

Légyszi, ez maradjon köztünk: igen, benne leszek. A sztori Peter Parkerrel (Tom Holland) indul, aki teljesen ki van akadva, mert mindenki tudja a személyazonosságát. Aztán valami őrült szarság történik Dr. Strange-dzsel és Dr. Octopus (Alfred Molina) átjön ebbe a dimenzióba. Aztán Electro és a Zöld Manó is kijön abból az energiakörből, és úgy vannak vele, hogy „Tapossuk el a pókot!”. Ezután Tom Hardy és én jövünk elő és harcolunk, és győzök (nyilván). Nem is igazán harcolunk, egyszerűen csak azonnal szétrúgom a seggét és kész.

Ez már önmagában remek poén, de Grace még csak bemelegített. Az igazán nagy durranás ezután jött.

Nem akarok túl sokat elárulni, de a 70-es évekbeli Pókember-sorozatból is megjelennek színészek, meg ott lesz Aquaman és Batman (Affleck, nem Keaton) és a Disney-nek hála beköszön Han Solo szelleme a Skywalker korából, meg az az Eve nevű robot a Wall-E-ból. De tényleg maradjon köztünk!

Mi jót nevettünk, de tutira akad olyan rajongó, aki még ebben is felfedezni vél majd némi igazságot.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában