A Sam Raimi-féle Pókember 3. Venomja, azaz Topher Grace meg lett kérdezve a Redditen, hogy benne lesz-e a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaút című Marvel-moziban, ő pedig zseniális választ adott.

A kérdés egyébként alapból nem őrültség, hiszen a Marvel és a Sony közös filmjében egy rakás olyan karakter felbukkan majd, akik korábbi Pókember-mozikban szerepeltek. Ott lesz például a Zöld Manó a Pókember 2002-es első részéből, Alfred Molina Doctor Octopusa a Pókember 2.-ből, Jamie Foxx Electrója az A csodálatos Pókember 2.-ből, és nem lennénk meglepve, ha még mások is beugranának egy kellemes cameóra.

Grace Venomként a Pókember 3-ban

Topher Grace eddig egyáltalán nem került szóba, szóval a rajongói kérdés adta magát, a színész pedig a következővel csapta le a magas labdát:

Légyszi, ez maradjon köztünk: igen, benne leszek. A sztori Peter Parkerrel (Tom Holland) indul, aki teljesen ki van akadva, mert mindenki tudja a személyazonosságát. Aztán valami őrült szarság történik Dr. Strange-dzsel és Dr. Octopus (Alfred Molina) átjön ebbe a dimenzióba. Aztán Electro és a Zöld Manó is kijön abból az energiakörből, és úgy vannak vele, hogy „Tapossuk el a pókot!”. Ezután Tom Hardy és én jövünk elő és harcolunk, és győzök (nyilván). Nem is igazán harcolunk, egyszerűen csak azonnal szétrúgom a seggét és kész.

Ez már önmagában remek poén, de Grace még csak bemelegített. Az igazán nagy durranás ezután jött.

Nem akarok túl sokat elárulni, de a 70-es évekbeli Pókember-sorozatból is megjelennek színészek, meg ott lesz Aquaman és Batman (Affleck, nem Keaton) és a Disney-nek hála beköszön Han Solo szelleme a Skywalker korából, meg az az Eve nevű robot a Wall-E-ból. De tényleg maradjon köztünk!

Mi jót nevettünk, de tutira akad olyan rajongó, aki még ebben is felfedezni vél majd némi igazságot.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Elképesztő kedvcsináló érkezett a Stranger Things világában játszódó színdarabhoz

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés