Mi hatot számoltunk meg és mutatjuk is őket.

Nem meglepő módon a felnőttfilmekben dolgozó lányok a Trónok harcában is főleg olyan szerepekben jelentek meg, amiben 1. nincs rajtuk ruha, 2. szexuális tevékenységet űznek. Nem szégyenlősek, na.

Samantha Bentley

Az angol leányzó arról híres, hogy ő az a csaj, amelyiknek kilátszott a segge az ötödik évadban. Érdekes módon ő egy darabig Budapesten élt, pont akkor, amikor megkapta a szerepét, ennek az időszaknak a nyomait az Insta-oldalán is meglelheted.

Jessica Jensen

A 22 éves szintén angol felnőttfilmes a széria harmadik évadában tűnt fel, bár nem volt szövege és nagy szerepe sem. A stáblistákon azért szerepel.

Aeryn Walker

Ő egy ausztrál pornós, aki a negyedik évadban tűnt fel, mint a falon túl élő Craster egyik felesége. Saját youtube-csatornája is van, elég borzalmasnak tűnik. Mármint a csatorna.

Maisie Dee

Újabb angol művésznő, és ő már jelentős szerepet kapott a Lannister család történetében. Ő az egyike Little Finger hírhedt bordélyában dolgozó hölgyeknek, és ő az, akit a kis köcsög Geoffrey lelőtt nyílpuskával. Emlékezetes szerep.

Sahara Knite

Szintén Lord Baelish kupijában dolgozó prostit alakított, ő volt az egyike azoknak a hölgyeknek, akiket Little Finger instruált, hogyan kell kellőképpen szórakoztatóan… nos… láttad a sorozatot, igaz? Ő is angol.

Sibel Kekkili

Kétségtelenül Sibel Kekillinek volt a legnagyobb szerencséje a Trónok harcával, ő ugyanis egy nagyon komoly szerepet kapott. Ő volt Tyrion prostituált szeretője, Shay. Egy német amatőr pornóstól nem rossz teljesítmény.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában