Legalábbis egy nagyon erős pletyka erre utal, ami meglepő részletességgel tárgyalja az éppen zajló nagy üzletet.

Jövőre jönne mozikba a Godzilla vs. Kong, amitől mindenki pont annyit vár, mint amennyit a címe mond, de lehetőleg látványosan és szórakoztatóan. Lehet, hogy a forgatókönyv sem tartalmaz majd sokkal több szót, mint a film címe. Az viszont sokkal meglepőbb lenne, ha nem a moziban kötne ki ez a meccs, márpedig úgy néz ki, nem ott fog. Hanem streamen. És épp egy másik meccs zajlik a háttérben a Netflix és az HBO között.

A film streamjogaiért a Netflix állítólag nagyjából 200 millió dollárt lenne hajlandó fizetni, a Warnernek pedig azért tetszene nagyon ez a biznisz, mert a Netflix Kínában nincs jelen, így ott be tudnák mutatni a mozik is, ami persze jelentős bevételt generálna.

De ott egy másik lehetőség is az HBO-val, akik ugyebár házon belül vannak, és a Warner másik nagy dobását, a Wonder Woman 1984-et is vitték köszönettel. Ha az HBO-nál kötne ki a film, akkor is bemutatnák itt-ott a mozik a szörnybunyót, ami egyébként tökéletesen rímel a Wonder Woman bemutatási stratégiájával. A Warner Bros. egyelőre tagadja az egészet, azt mondják, továbbra is mozikba szánják a Godzilla vs. Kongot, de hát nehéz hinni nekik, miután pont ezt mondták a Wonder Woman folytatására is. Godzilláék egyébként jövő májusban vennék be a mozikat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.