Igen, a filmet. Igen, azt a szörnyűt.

Nem sok együttes mondhatja el magáról, hogy olyan magasságokba emelkedett, hogy bevállalt egy mozifilmet, amiben a teljes banda szerepelt, de a Spice Girlsnek sikerült, illetve az a szó, hogy sikerült, kb. annyira túlzás, mint vállról indítható rakétával indulni egy dartsbajnokságon. A '97-es Spice World ugyanis tragikus volt, sokan minden idők legrosszabb filmjei között tartják számon, a rajongók viszont annyira azért még így is szerették, hogy 2017-ben újra rövid ideig mozikba merjék küldeni.

A Spice Girls jövőre mozis ámokfutásának 25. szülinapját ünnepli, amit megünnepelhetnének bárhogy, és bár tényleg soha többé nem állnak össze, csak néha, most a hírek szerint arra készülnek, hogy leforgatják a Spice World folytatását, mert biztosan jó ötletnek tűnik valamilyen dizájnerdrog hatására. Egy bennfentes infó szerint a már csak négytagú lánybanda tárgyalt egy forgatókönyvíróval, hogy ugyan firkantson már valamit, amit mozikba lehet küldeni folytatásként.

A Spice Girls egyelőre nem volt hajlandó reagálni a pletykákra, de az biztos, hogy ha lesz is ebből valami, és mozikba is merik küldeni 2022-ben, akkor ők a legbátrabb popbanda a világtörténelemben. Ha esetleg nem lenne meg, mi ez, akkor vess egy pillantást az előzetesére:

 

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában